[]

ios'in android'e göre ne artısı var

ios iphone için üretildiği için uyum yüzde yüz dışında ikisi için de artılar ve eksiler nelerdir? neyi isteyen ios alsın neyi isteyen android alsın?




 
ayar kurcalamayı sevmem, basitçe kullanayım diyorsan ios.
kurcalayayım, uğraşayım, yeni şeyler deneyeyim, ayarlarla oynayayım, ilginç programlar bakayım diyorsan android.

  • copadam  (11.08.12 19:03:23) 
ios: kararlı olsun, sorun çıkarmasın, aksın gitsin.
android: kırayım dökeyim, üç beş haftada bir rom yükleyeyim, sürekli hata versin.

  • Raymond  (11.08.12 19:13:40) 
ios kapalı eko sistemi dış saldırılar konusunda daha güvenli.kullanım kolaylığı ve arayüz konusunda android ios a göre daha karışık,ayarlar sekmelerin altında oluyor cogu zaman.ios un belkide en iyi farkı,ne kadar uygulama açarsan aç takılma yada agırlasma olmadan stabil calısıyor.güncelleme konusunda ios her sene güncelleniyor android güncellemeleri bazen alınan cihaza yüklenemiyor.sonuç olarak:

kullanım kolaylığı,stabilizasyon,uygulama zenginliği,kolay,kullanışlı = ios
sınırlamalar,esneklik,uğraşmak,kurcalamak = android
  • mukon  (11.08.12 19:18:16) 
iOS'taki uygulama sayısı ve çeşitliliği android'e göre çok çok fazla...


  • marcelle  (11.08.12 20:06:20) 
@marcelle: bu konuda pek emin değilim, çıkan bir uygulamanın en geç bir ay sonra android versiyonu da çıkıyor


  • fishbone  (11.08.12 20:47:17) 
andorid ios'a göre çok daha yeni bir sistem. uygulama sayısındaki "artış" grafiği ios'tan kat kat daha yüksek. ios'u yakalaması ve geçmesi çok yakın.
yani uygulama konusunda android.
bunun yanında ios'da 7-8 program açıkken sorun olmuyor ama android 1,5 milyarlık bir telefon değilse takılmalar başlıyor. ama üst düzey andorid telefonlarda pek sorun duymadım.
  • copadam  (12.08.12 00:43:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.