[]

hotmail yeni versiyon

hotmailimi açtım bugün abi bu sürümümü kullan dedi
kullandık
şimdi yanıtla diyorum maile
yazı yazılcak yer açılmıyor
nedir bu iş?

 
aynı şey bana da oldu browserin javasini bilmemnesini update etmek gerekiyor heralde. ben sadece hotmail için ie kullanıyorum mesela normalde hiç ie kullanmam o yüzden yüzyıllık updatesiz durur oyle. msnden tıklayıp çabuk ulaşiim diye. baktım etrafa da, eski hale dön diye bi seçenek olur yani gmailde nasıl internet yavaş basit açalım abi kasma diyor.. yok sanırım. sonra ff3 de açtım oldu. bilmem yardımcı olabildim mi.

edit: şimdi bi daha denedim hiçbirşey değiştirmeden artık çalışıyor. belki de temporary saçmalıyor olabilir. birde helpten baktım mesaj yazılan yeri goremiyorum falan sorunu olursa diye çözünürlüğünüzle alakalı olabilir, temporary internet files ı temizleyin gibi saçma sapan alakasız şeyler demiş. eğer browserınız güncelse kendi ayıpları kısaca.
  • random blonde  (05.11.08 21:26:12 ~ 21:33:18) 
ya konudan alakasız gelebilir ama ben yine de söyleyeyim pardus kullanıyorum firefox 3 ilen. hotmaile girdiğimde lütfen güncel sürüm firefox ie falan kullanın diye uyarı veriyor sonra continue to live hotmail diyör. sorun nedendir aceba. mikrosoft amca firefox a izin veririm ama linüx yüklüyse böyle yaparım mı demek istiyor


  • winniethepooh  (05.11.08 23:58:31) 
google chromedan dolayıymış meğersem.


  • blackidom  (06.11.08 00:51:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.