[]

Eskişehir Bit Pazarı'nın yeri?

Merhaba Duyuru,

Eskişehir'deki bit pazarının yerini tam anlamıyla bilen, ve anlayabileceğim şekilde tarif edebilecek biri var mı aranızda?

diğer adının Uluönder Kapalı Pazaryeri olduğunu öğrendim ama bi türlü maps'te bulamadım..kimisi demiş Eskişehir Anadolu Lisesi'sinin karşısında, birisi demiş, Anemon otelin şurasında, berisi demiş Tepebaşının burasında...kafam çok karıştı..

 
çarşı durağının karşısındaki en büyük köprüyü bilirsin. onunn karşısında askeri gazino gibi biyer var. onun sağ tarafından devam edersen opera binasına doğru giden yoldan bahsediyorum tramvay yolunu takip etmekten bahsediyorum. iş bankasına gelmeden sol taraftaki 2-3 aradanda girebilirsin. hem beyaz eşya ve mobilya hemde 2. el giysi bulabilirsin. bit pazarı orasıdır.


  • naylonlee  (10.08.12 14:35:42) 
diğer adı uluönder kapalı pazaryeri ise şöyle gidebilirsin.

tramvaydan tepebaşında inilir(ssk'da değil). ana cadde üzerinden dümdüz devam edilir. bir tane karakol, 2 tane halı saha geçilir. oralarda bir yerde biraz içlerde solda üstü kapalı pazaryeri görebilirsiniz. eskişehir anadolu lisesi de oralarda kalır. anemon otel de pazaryerinden aşağı inince.

google maps'te şunu ararsan 39.787945,30.477938 aşağı yukarı bu bölgede olması lazım.
  • saygilarefendim  (10.08.12 14:38:29) 
naylonlee'nin dediği yer bayat pazarı bu arada.


  • saygilarefendim  (10.08.12 14:38:52) 
nereye yakınsın bilmiyorum ben hepsini yazayım ona göre belirle bit pazarına en yakın geçen vasıta 19 23 numara dolmuşlar 222 nin istasyonun önünden geçer hangisi yakınsa sana tramvaylada gidebilirsin ama yürümen gerek anadolu lisesi turizm otelcilik lisesi anemon otel bu üçlünün ortasında kalıyor pazar yeri koordinatları veriyorum :D google haritalarda arama yerine yazdığında görürsün (39.787236,30.477101) uluönder kapalı pazaryeri orası.


  • shaqkin  (10.08.12 14:39:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.