[]

Turkcell mobil imza

Turkcellde mocil ımzayı açtırmak için ne yapmam gerekiyor. ?




 
öncelikle hesabınızın olduğu bankadan ön başvuru yapmanız lazım, sonra notere gidip imza beyanı vereceksiniz. Daha sonra sizi turkcellden arayacaklar ve iletişim merkezine gitmenizi isteyecekler. imza beyanınız ve kimliğinizle gidip sözleşme imzalayacaksınız. sim kartınızı değiştirmeniz gerekiyor 128K sim kart alacaksınız. Evralarınız turkcelle ulaştıktan sonra tekrar sizi arayıp mobil imzanızı açmanıza ve şifre belirlemenize yardımcı olacaklar.
yararlı bilgiler:
1) asla iletişim merkezindekilere inanmayın. mobil imzayla ilgili fazla bilgileri yok. beni sürekli yanlış yönlendirip 3 hafta oyaladılar.
2) sürekli müşteri hizmetleriyle iletişimde olun. zırt pırt arayın ön başvurum olmuş mu? evraklarım geldi mi? neden hala onaylanmadı? gibi sorularınızı hiç çekinmeden defalarca sorun.
3) hat sizin adınıza değilse de mobil imza alabilirsiniz. alamazsınız diyenlere inanmayın, aldım kullanıyorum. mobil imza için ayrı kullanıcı ismi oluşturabiliyorlar.
4) hat başkasının üstünüyse tek sorunu yeni sim kart çıkartırken yaşarsınız, eğer hat sahibi yakınlardaysa birlikte gidip 3dk halledebilir, uzaksa vekaletname ile de halledebilirsiniz. vekaletnamede turkcell işlemleri ibaresi geçmek zorunda.
5)eğer fazla gecikmeler olursa internetten, twitterdan, facebooktan şikayet edın hemen sosyal mecraları sürekli takip ediyorlar ve en küçük bir şikayette biri arayıp sürecin sonuna kadar ilgileniyor.
6) mobil imza ücreti faturalıda aylık 5tl haberiniz olsun. ama muhteşem bir kolaylık olduğu da bir gerçek.
bütün bunları turkcelle sinirli olduğum için başkaları da benim gibi uğraşmasın diye uzun uzun yazdım. umarım faydalı olur.
  • keneabidin  (10.08.12 13:08:48) 
aga haftalık para kesiyorlar haberin olsun


  • para var huzur yok  (10.08.12 15:04:21) 
kontörlü hat açtırdım. mecbur verecğz o parayı :)


  • ondkz  (10.08.12 21:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.