[]

antibiyotik ezip yoğurda katarak içiyorum ama. ölmeyeyim.

peşin söyleyeyim tadı iğrenç. öyle böyle değil. ama hap yutamıyorum. "inceptum" marka antibiyotik. tadi iğrenç miğrenç eziyorum yoğurtla karıştırıyorum, öyle götürüyorum. (bu gün 2. yi içtim henüz)

ölür müyüm?


 
Zararı yok fakat antibiyotiği ezerek kullanmanız, İlaçtan fayda görmenizi engeller. Sıvı ile birlikte yutmayı deneyiniz. Geçmiş olsun.


  • a different dimension  (10.08.12 04:16:10) 
böyle yapmaman gerekli.

kimi ilacın midede çözünmesi kiminin incebağırsakta çözünmesi gerekir. ilaçların üzerinde bu maksatla çeşitli kaplamalar olur. bu kaplama hem yutmayı kolaylaştıtır hem de ilacı çözünmesi gereken noktaya kadar korur ve çözünme hızını ayarlar.

sen böyle ezdiğinde hem çözünme hızını çok arttırıyorsun hem de çözüneceği kana karışacağı noktayı değiştirmiş oluyorsun.

ölmezsin ama alman gereken faydayı da alamazsın.
  • orpheus  (10.08.12 05:57:04 ~ 05:57:36) 
ya bir şey diycektim de... neyse. kötüymüş. bence yutmaya çalış. yutarsın yani. yemek yerken yutuyorsun. onun gibi düşün. yani şimdi kötü olmak istemiyorum ama. neyse. hap dediğin zaten... neyse sustum.


  • mercyrium  (10.08.12 06:59:28) 
olmezsin ama yogurdun icindeki yararli ne varsa oldurmussun. ayrica yukaridaki arkadaslar dogru soylemis. yogurdun icine tam olarak karistir, bilmeden yut bence, eger cok buyuk degil ise. buyukse de yapilacak bir sey yok, yutman lazim.


  • beriberi  (10.08.12 08:15:52) 
yavrum cocuk musun sen? hap yutamamak ne demek bir zorlarsin iki zorlarsin yutarsin. bunlar ogrenilen seyler. simdiye kadar zorlamamissin kendini. annen kocukken boyle icmene laf etmedi mi senin?


  • mavicorap  (10.08.12 09:52:36) 
Saçma bir şey. Millet ölmezsin demiş ama ben o kadar emin değilim. İlaçları yanlış içme yüzünden ölüm haberleri yok değil. Yoğurda hıyar da doğra bari cacık olsun. Böyle yapma. At ilacı azına bas suyu zaten gitmemesi gibi bir ihtimal yok.


  • bilan  (10.08.12 10:27:25) 
bunu doktora söyle farklı yollardan da aynı ilacı alabilirsin. O seni yönlendirir.


  • nedendir bilinmez  (10.08.12 10:41:27) 
gerekenden daha az yararlanıyorsun şu an o yüzden iğrenç miğrenç tablet formunu parçalamadan içmen daha doğru. ya da nedendir bilinmezin dediği gibi aynı etken maddenin oral süspansiyon formunda olanından yazmasını rica edebilirsin doktora durumu anlatıp.


  • merena  (10.08.12 11:47:17 ~ 11:48:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.