[]

led 1080p monitör

arkadaşlar,
- led
- 1080p full hd
- hdmi çıkışı olan
- hem laptop hem tv bağlayabileceğim

uygun fiyatlı ürün arıyorum. samsung ve lg önerdiler. sizce hangi model ve ne alınabilir.
teknosa, vatan, satürn vb. sitelerde kampanya vs. var mıdır? aradım fakat ne gördüysem hepsinin stoğu bitmiş.

bütçem 200 lira max. (öğreniciyiz napak)

yardımlarınıza muhtacım :(

 
o fiyata öyle bir ürün yok.


  • avamys  (10.08.12 03:20:59) 
hakaten yok 200 liraya 19 inç üzeri monitor bulamassın e o boyutta zaten 1080p yok. kaldı ki hdmi nerden olsun.


  • saiko  (10.08.12 03:22:16) 
arkadaşım kusura bakma ama hem fakir hem yüzsüzsün. bütçem 200 lirayı okuyunca dedim herhalde 2000 falan yazacaktı yanlış yazmış eleman. benim eski tüplüyü sana vereyim bir daha başlık açma:)


  • bobinhoo  (10.08.12 04:02:06) 
bütçe öncesi ciddi bir model arıyorsan IPS'de olsun diyecektim

herneyse AOC'ler samsungdan bile ucuz. mutlaka bak. panellerini kendi üreten ve hatta bir çok markanın da panelini üreten bir markadır. az bilinir ama iyidir.
  • ben smyrna  (10.08.12 09:53:49) 
aoc de olabilir tabi. 250 falan maksimum çıkabilirim. bu aralar bu fiyatlara kampanyalı uygun ürünler varmış. staj yoğunluğu nedeniyle çok araştırma yapamıyorum ve laptopumun paneli bozuldu. aynı zamanda tv'de izleyebileceğim bir monitör lazım. (bkz: Sir Anthony Hopkins )'in yazdığı ilk model çok iyi. fakat fiyat olarak bu beni çok zorlar. benzer sitelerde bu tarz kampanyalı bir model var mı acaba. lg,samsung,philips,aoc tercihdir


  • agaran  (10.08.12 11:41:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.