[]

filmlerin adını unuttum

arılar çok eskiden izlediğim 3 filmin aklımda bazı sahneleri var ama filmlerin adını unuttum. yardımcı olursanız sevinirim.



film 1 ;



bir adam var mesleğini unuttum ama devlet bürosu gibi bişeydi. sanırım polisti. işte bunun ailesiyle küçük bir evi var. sonra bunun patronu evi bastırıyor. adamı çöl gibi amerikanın ıssız arazilerine bırakıyorlar.sonra bu patron bunun karısıyla evleniyor. sonra adam çölden kurtuluyor karısının yanına gidiyor karısı bunu tanımıyor falan.


film 2;


bir albay vardı. çölde dolaşıyordu sonra çölün ortasında büyük bir bina görüyordu. aklımdakiler bu kadar.


film 3;

çocukların yatağının altından yaratıkların yaşadığı bir yeraltı dünyasına açılan kapı gibi bişey vardı.




not: 3'üde yabancı film olmakla beraber animasyon değildir. filmleri eskiden izlediğim için filmler hakkında çok fazla ayrıntı kalmamış aklımda. ayrıca filmlerim yapım tarihi en fazla 2003 olabilir. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

 
3- jumanji


  • rony  (10.08.12 03:13:32) 
rony: 3 kesinlikle Jumanji değil.


  • djarwi  (10.08.12 03:17:34) 
jumanji değil daha önce diyenler oldu. ama değil.


  • zencipanda  (10.08.12 03:19:49) 
3: terabithia köprüsü ?


  • Nuwanda  (10.08.12 03:33:46) 
terebithia köprüsünü izlemiştim. o da değil. çocuklar yatağın altındaki yeraltı dünyasına girdikten sonra ordan bir çöle çıkıyorlardı. sonra ailelerini falan arıyorlardı.


  • zencipanda  (10.08.12 03:40:55) 
3. little monsters ?
www.imdb.com

değilse twilight zone'un bir bölümü olabilir
  • ermanen  (10.08.12 04:02:55 ~ 04:03:05) 
1. şunlar var ama emin olamadım ve çok eskiler:
www.imdb.com
www.imdb.com
  • ermanen  (10.08.12 04:22:46) 
1. filmde adam konuşmayı unutmamak için bir topla da konuşuyor muydu?
ama düşündüğüm film değildir ki, benimkinde çöl yoktu.

  • d for domates  (10.08.12 05:25:43) 
zathura çok çok yeni kalıyor bu filmlerin yanında.


  • zencipanda  (10.08.12 14:25:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.