[]

kavacık'tan forum istanbul'a gitmece

yarın sabah kavacık'tan yola çıkıp bayrampaşa forum istanbul'a gideceğim.

şu meşkur 500T forum istanbul'dan geçiyor mu, geçiyorsa durağın ismi ne?

fekat köprü çalışması olduğu için tercih etmesem mi. burdan üsküdar'a geçip oradan vapurla eminönü'ne gitsem foruma nasıl geçerim oradan?

yoksa 121a'ya binip metrobüs metro mu yapsam, ama gene köprü trafiği var bu seçenekte?

en kolaycı yol hangisi sizce?

 
Aktarmayı Merter'de yapacak şekilde metrobüs+metro en mantıklısı. Metrobüs köprü trafiğini pek sallamıyor, zira köprünün üstünde trafik akıyor. Sorun köprü giriş ve çıkışları, ona da metrobüs bulaşmıyor, kendi yolundan gidiyor. Öbür seçenekler adamı telef eder.


  • mrmetal  (09.08.12 22:31:54) 
@mrmetal

evet ama kavacık'ta metrobüs yok ki, metrobüs'e bineceksem illa 121A kullanıp fsm'yi otobüsle geçicem ve metrobüse mecidiyeköy'de binicem.
  • mr rosebud  (09.08.12 22:33:15) 
Ohoo, o zaman yaramaz hakkaten. Eminönünden tramvaya binip, zeytinburnunda inip, oradan aksaray yönüne metroya binmek lazım. Eminönünden Bayrampaşa tarafına giden otobüs de vardır muhtemelen, bi araştırmak lazım.

edit: 32(Cevatpaşa-Eminönü) otobüsü varmış. Kendi sitelerinin ulaşım bölümünde yazıyor.
  • mrmetal  (09.08.12 22:47:28 ~ 22:51:12) 
en mantıklısı yarın sabah trafik kamerasından köprüye bakıcam. anormallik varsa otobüsle üsküdar+vapurla eminönü+metroyla zeytinburnu+metroyla forum istanbul yapıcam.

oha lan ben bu sürede ardahan'a giderim. istanbul'da yaşamaktan nefret etme sebepleri vol. 37
  • mr rosebud  (09.08.12 22:54:21) 
Gazan mübarek olsun, ne diyim.


  • mrmetal  (09.08.12 23:03:01) 
yanıltmak istemem sizi ama çok daha pratik bir yol var.
kavacıktan kendinizi anadolu hisarı iskelesine bir atın önce (otağtepe kafenin başına kadar gitseniz - kavacıktaki ana cadde-parke taşlı, oradan 1 km falandır maksimum aşağı inmek otostop bile yapabilirsiniz),
anadoluhisari iskelesinden (tam otobüs durağının karşısında--hisar taksinin yanında) 6:50, 7:15, 7:40'ta eminönüne hareket eden şehir hatları vapurları var. yaklaşık 50 dakikada eminönünde olursunuz püfür püfür.

saatleri yine de internetten veya (212) 444 4 436 (galiba 24 saat açık) bir kontrol etmekte fayda var.

kolay gelsin.
  • cedilla  (09.08.12 23:10:00 ~ 23:19:40) 
@cedilla

ona baktım fakat sadece beşiktaş var gözüküyor. bir de işime göre aşırı erken bir saat saat 9-10 civarı yola koyulmayı düşünüyorum. ama yine de zihnime yazdım düşünebilirim teşekkürler.
  • mr rosebud  (09.08.12 23:30:40) 
Ne yaptınız yahu eminönü filan. Köprü açıksa bin 500t metrobus güzergahına gelince metrobuse geç. merterde aksaray hattına aktarma yap.. Bu kadar


  • units  (10.08.12 06:58:27 ~ 07:00:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.