[]

krakowdan amsterdama geçiş

en ucuz nasıl geçilebilir? tarih 14 eylül olacak şekilde?




 
Zor. Saniyorum Varsova-Amsterdam seklinde bir tren bileti almak mumkun tabi bu tren direkt gitmiyor.

Almanya icinde in bin yapacaksiniz vs... Sen butceden haber et oncelikle :) trenleri bahn.com 'dan kontrol edebilirsiniz. Ben olsam ucak bileti arastirirdim Polonya icinden Hollandaya (skyscanner.com da Ulkeden ulkeye arastirabiliyorsunuz).

Diger yol, Varsovadan Berline polski bus otobusuyle gecip Berlinden yine trenle gitmek. Ha bir de interrail bileti bakiniz.
  • lagoon  (09.08.12 22:06:43) 
gezi planımıza göre berline incez, ordan prag-bratislava-viyana-budapeşte-krakow-amsterdam rotasını izliyeceğiz. interrail biletimiz yok orangeways ile gideceğiz buralara ama krakowdan amsterdama geçiş bulamadık, bütçe de 50-60 euroya kadar olabilir =)


  • solenkol  (09.08.12 22:10:19) 
Ben de 1 eylulde prag budapeste krakow varsova berlin yapicam. orange ways ve biraz da polski bus ile.

Simdi skyscanner dan baktim. Wizzair ile Gdansk Eindhoven 20 Euro civari bi sey 18 eylul ve 22 eylulde 25 eylulde de var.

Krakowdan - Gdansk 10 - 12 saat surer trenle. yaklasik 20 euro tutar. Siz araya varsovayi da ekleyin dinlenerek gitmek isterseniz vaktiniz ve kalmak icin paraniz varsa. Eger yoksa direkt atlayin krakowdan trene gidin gdansk'a.

Gdansk da cok guzel yerdir pisman olmazsiniz. Bir gun kalin ya da kalmayin. Eindhovena inince trenle Amsterdam 1 saat 10 euro tutar.
  • lagoon  (09.08.12 22:19:28) 
zaman olsa mantıklı aslında ama 2 gün kaybettirir bu bize bi de wizzair bagaj parası vercez en azından 80euroya fln denk geliyo :)


  • solenkol  (09.08.12 22:34:00) 
Bunca yeri bavulla mi geziyorsunuz :))

Siz su skyscanner.com'a bakin. Krakow - Eindhoven da var gorunuyor ucuza.

Zaten ucuz ucak secenekleriniz Ryanair ve Wizzair ile, Gdansk, Krakow, Katowice sehirleri disinda pek yok.

Baska sorulariniz olursa yardimci olurum. Polonyayi avcumun ici gibi bilirim :)
  • lagoon  (09.08.12 22:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.