[]

1+1 ev kira aidat falan

Arkadaşlar merhaba, ben 1+1 de yaşamak isteyen bir insanım ve param da çok sayılmaz. aidat + kira'ya maksimum 450 tl para verebiliyorum. İkamet ettiğim şehir Ankara. Şimdi sıkıntı şurada. Hani bu paralara yaşamak istediğim Balgat, Cevizlidere, Emek civarlarında böyle bir ev bulmam çok zor bulsam da bu bodrum katlar oluyor onlarda da yaşamak bir hayli zor. Geriye Eryaman ve Batıkent kalıyor. Ayrıca Atılım Üniversitesinde okuyan bir insanım. Eryamandaki evlere gelince, evler max 55 m2 ve aidatları min. 75 tl. Karar veremiyorum bana fikir verir misiniz?

Teşekkürler.

(not: mod arkadaşlar biraz üstte kalsın inanın çok müşkül durumdayım.)

 
ankara'da eski yapının zemininde yaşanmaz. ısınamazsınız. yapılısını da zaten boş bırakmazlar. sokullu filan civarında ufak ev var mıdır, bir bakın. eryaman an itibarıyle aidat dahil 450-500 arasıdır... ama yolu da katmalısınız. günde 2.5 lira (bir vasıta kullandığınızı düşünecek olursak) ve bir sürü zaman yola gidecek, dışarda yemeniz gerekecek ve eve vardığınızda bitmiş olacaksınız. eryaman'da evler fena değildir ve geneli iyi ısınır; en azından 16 katlılar böyledir... ama orada yaşamak, hem de okulunuz bu kadar uzakken, bana pek akıl karı görünmüyor. yurt odası filan baksanız, yahut birilerinin yanına çıksanız daha hesaplı olacaktır.


  • firuz  (09.08.12 14:50:10) 
bir de bu eryamandakiler ille de memur kefil istiyor aklında bulunsun. Hatta aradığım bir emlakçı -kefilsiz vermezler hocam öğrenci bir gidince bulunmuyor dedi. nerden bulacak herkes memuru yau. velhasıl çok sinirliyim bu konuda


  • hadibabageneyap  (09.08.12 19:00:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.