[]

Fethiye/Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar,

Fethiye ölüdenize gideceğiz bir kaç gün sonra. Yamaç paraşütü olan 12+ firma olduğunu öğrendik. Fiyatların 80 ila 200 lira arasında değiştiğini söyledi bir arkadaşta.

Oralara gidenler bilirler hangi Firmadan almalıyız hizmeti. 30+ dakika/minimum ücrete uçuş verenleri tercih etmek istiyoruz.

 
Pegas'la uçtum ben. Düzgün esnaflar. Eylül ayında gitmiştim. 110 TL dedi 100 TL ısrar ettim kabul ettiler. Fotoğraf ve video için de uçuk bir para isteyip 30 TL vermiştim. Dağa tırmanırken orman bakanlığının mekanına gireceksiniz. 20 tl daha ekstra orada vereceksin ama bunun firmayla bir alakası yok. Herkesten alınıyor. Sonuç olarak Pegas iyidir. Sahilde sıra sıra dükkanlar başlayınca 3 ya da 4. dükkan. ama adamın ismini hatırlamıyorum.


  • lepetitprince  (09.08.12 12:05:15) 
hektor la uçmayın :)


  • flexin  (09.08.12 12:31:02) 
SkySports'u şiddetle önerebilirim. Belki biraz pahalı gelebilir ama adamlar hem kafa, hem de Ölüdeniz'deki paraşütçülerin en iyisi. Pazarlık da yapın.

Öteki firmalarda havada taciz edene bile rastlarsınız.
  • otonom  (09.08.12 12:41:49) 
Focus- öncelikli olarak hakan çetinkaya ya da ergin bacaksız. Onlar olmazsa focustaki diğer pilotları da tercih edebilirsiniz. Tabiki fiyatta önemli ama önce güvenilirlik+keyif. 50,100 lira için riske girmeye değmez.


  • mrs.dalloway  (09.08.12 13:25:13) 
Su anda İzmir'e geldik. Bır kaç gün içerisinde geçeceğiz Fethiye civarlarına. O zamana kadar sizin dediklerinize bakayım hangisi iyi olursa onu tercih ederiz.


  • steam  (11.08.12 11:15:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.