[]

2011-2012 yılı izlenmesi gereken filmler

selam dalyanlılar!
2011-2012 çıkışlı, türk ve yabancı, hem film kültürü geliştirmek hem de eğlence amaçlı izlenecek filmler nelerdir?
soru çok geniş oldu ise aksiyon/bilim kurgu filmlerini önerebilirsiniz.


 
kendi kendime cevaplayayım: www.imdb.com


  • dieselsingle2  (09.08.12 11:11:57) 
sherlock holmes: a game of shadows(ve bundan önceki, ama 2009 mu ne o)

nolan'ın batmani tabii.
  • wayne  (09.08.12 13:31:45) 
expandables 2 yakında vizyona girecek galiba.aksiyona doyarsın o filmde .


  • lady andromeda  (09.08.12 16:10:55) 
intouchables özellikle, izlerken çok keyif aldım. the artist, scorsese'in hugo, spielberg'in war horse filmi izlenir. iran filmi bir ayrılık orjinal ismi: jodaeiye nader az simin en iyi yabancı oscarı aldı. aklıma gelenler bunlar, genelde bilinen filmleri saydım umarım işinize yarar.


  • beni siz dedirttiniz  (13.08.12 00:13:31 ~ 00:16:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.