[]

İnsanların Benim Hakkımdaki Düşünceleri

Şimdi sorunum tam olarak ne ben de bilmiyorum. 5 yıl önceden birlikte olduğum bir kız arkadaşım vardı (6-7 ay birlikteydik ki benim en uzun süreli ilişkim), ara ara internet üzerinden konuşurum, ayrıldıktan sonra bir daha yüz yüze hiç görüşmedik zaten.

Bunun yanında son kız arkadaşımdan ayrıldığımdan beri (geçtiğimiz şubat), yakınında bulunduğum hiç bir kız benim ilgimi çekmiyor (yani birlikte olmak-ilişki yaşamak anlamında), eski sevgiliye takılmak da değil zira aklıma bile gelmiyor kendisi, literal olarak hiç bir kız ilgimi çekmiyor yani.

Bugün 5 yıl öneki kız arkadaşım bana neyim olduğunu sordu, ben de bu durumu anlattım kendisine, şu konuşmayı yaşadık;

x: ya sen içten içe iyi bi insansın da
ben: ee
x: kendini resmen salak göstermeye çalışıyosun bide zaten sevgili
bulsan bile onu önemsemiceksin ki
ben: ??
x: yani karı bulmak senin hayatında önemli bi yerde değil ki
ben: karı bulmak olarak bakıyo olman olaya beni benden alıyor
x: sen haftada bi kere iki kere göreyim bişiler yapayım adı ilşki olsun
geri kalanında da gezineyim okula gideyim frp ooyniyim bilgisayar oyniyim istiyosun
ben: belki haklısın genel olarak da ben kız arkadaş anlayışımın senin dediğin
gibi olduğuna inanmıyorum, tabi bunu senin benden daha iyi bilme ihtimalin de var.

--------------------------------

x: senin karşındaki insan onun sana değer verip vermediğini, kendisiyle dalga geçip geçmediğini bile anlamıyor. yakın arkadaşların senin ona güvendiğinden, düşmanların senin senin onlardan nefret ettiğinden habersiz oluyor genelde, kestirilemiyorsun.


Sonra bir şeyler daha konuştuk da tam hatırlamıyorum. Ben kendimi hep ilişkilerinde karşısındakine değer veren bir insan olarak tanımlarım hani ancak bu yorumu yapan kişinin eski sevgilim olması beni şüpheye düşürüyor. Yani sonuçta ben ne dersem diyim o bunları yaşadı.

Peki yani "kendimi düzeltmem" gerekiyorsa ne yapmam lazım bunun için? insanları sev falan gibi öneriler de istemiyorum, zaten bunu istediğim zaman yapabilecek olsaydım şimdiye kadar gerçekleştirmiş olurdum. Yani daha somut şeyler bekliyorum sizden.

Hakikaten insanları kendimden uzak tutmaya bilinçli olarak çalışmıyorum ama eninde sonunda hep aynı yere varıyorum.

(P.S: Ne kızın bana karşı ne benim kıza karşı bi ilgim yok bu saatten sonra.)

 
sadece bir kızın gözlemiyle kendinden bu kadar şüphe etmemen gerekir bence ya.

insanları kendimden uzak tutuyorum derken sadece kızlardan mı bahsediyorsun? etrafında arkadaşların yok mu yani çok mu yalnız bir insansın? konu sadece kızlarsa oluyor öyle, haftada iki kere görüşelim geri kalanında kendi hayatıma bakayım istiyorsun. haklısın da. ilişkiler çok fazla ilgi ve emek gerektiriyor ve hiç bir zaman emeğine değecek bir getirisi yok. eminim bu şekilde olan tek sen veya ben değilizdir de. kendini düzeltmen gereken bir durum yok bence.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (09.08.12 03:05:08) 
100 yıl arkadaşlık yapsanız dahi biri ondan seni anlatmasını istediğinde yine sevgilisi olduğun dönemdeki seni anlatır. çünkü en çok o dönemde senin hakkında kafa patlatmıştır. kurduğu cümleler mutlaka o dönemde vardığı sonuçları barındırır. aranızda şu an hiçbir şey olmaması bu durumu değiştirmez. o seni eski bir sevgili olarak yorumlamış bunu aranızda geçen konuşmadan da anlamak mümkün. anlattıkları ilişkilerin genelinde yaşanan sorunlar ama bu sorunları herkeste yaşayacaksın diye bir şey yok. konuyu birde ilişki yaşamadığın bir arkadaşınla konuş istersen böylece bir tek kişinin lafıyla kendin hakkında kanaat getirmemiş olursun.ama benim düşünceme göre kaç kişiyle konuşursan konuş kimsenin nasıl bir sevgili nasıl bir arkadaş olduğunu senden daha iyi bilme ihtimali yok. sadece insanları kırdığın noktalar alışkanlık haline getirdiğin hataların falan varsa onları öğrenirsin düzeltmeye çalışırsın.bakarsın işe yarar ama aksi halde de üzme kendini çok sevilen insanlar genelde çok taviz verenler oluyor.


  • uykusuz her gece  (09.08.12 03:55:17) 
Ulan az önce başka bir duyuruya aynı cevabı verdim: high fidelity izle; ayrılıklar üzerine bir adamın olaylara bakışı ve yaşadıkları hakkında eğlenceli bir film. Ordaki adam da en büyük ayrılıklarının neden yaşandığını, bunlardaki kendi suçunu anlamak için eski sevgilileriyle bir görüşmeye çalışıyordu filan. Senin durumun da benzer geldi. Eski sevgililerinle görüşüp ya da mesajlaşıp "benim sorunum ne ya? dürüst ol..." diye sorabilirsin.


  • long live rock n roll  (09.08.12 05:35:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.