[]

Ipad alacağım, yardım!

Merhaba,

Ipad almayı düşünüyorum ama önüme zibilyon tane seçenek çıktı ne yapacağımı bilemedim.

Alternatifler şöyle :

www.hepsiburada.com

www.turkcell.com.tr

www.avea.com.tr

Bunun dışında ipad 2 alırsam pişman mı olurum, 3 mü almalıyım? Bir de taahhütlü almak mantıklı mı yoksa tek başına cihaz alıp internet paketini ayrıca ödemek mi mantıklı?

Şimdiden teşekkür ederim.

 
nasıl kullanacağına bağlı. ipad 2 ile ipad 3 arasında performans arasında çok büyük fark yok. a5x biraz daha hızlı ama. ama ipad 3'ün ekranı uğruna ölünür yani. cam gibi böyle ya tarif de edilemiyor ki. ayrıca ipad 2'nin kamerası 1 mp bile değilken 3'ün 5 mp. her ne kadar ipad ile foto, video çekmek absürt kaçsa da önemli olabiliyor. ipad 2 720p, ipad 3 1080p çekiyor videoları. ben ipad'i "hobi" olarak aldım. çok hoşuma giden bir aletti çünkü. o yüzden oyunlarda falan en iyi zevki almak için ipad 3 aldım. ama iş için falan kullanacaksanız ipad2 de gayet işinizi görür. ama almadan önce bi mağazaya gidip ipad2 ile ipad3 ekranı arasındaki farka bakın.


  • shyz0re  (08.08.12 20:13:52) 
Kesinlie ipad3 al. Goruntu kalitesi inanilmaz hele dslr ile cektigin fotolara bakmak istersen super oluyor.


  • tan vakti  (08.08.12 21:38:27) 
aga ipad 3 ekranına bayılanlar sony'nin ekranın görmemiş demekki.


  • para var huzur yok  (08.08.12 22:07:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.