[]

protez saç?

henüz kel değilim ama iyi bir kel adayı olarak araştırmalar yapmaya başladım tabi :)

aslında ektirmeyi düşünüyordum gelecekte ama bakıyorum da hairplus diye bi firma var herifler bu işi gerçekten iyi yapıyor gibiler. tabi iyi bir pazarlama departmanına da sahip olabilirler.

neyse efendim, benim kafa ekilmelik hale gelinceye dek tıp ve kozmetik sektöründe muhtemelen devrimsel olaylar yaşanacaktır ama yaşanmayacağını da düşünmekte fayda var diyerek soruyorum size: etrafında protez saç yaptıran tanıdıklarınız varsa ya da konu hakkında fikir sahibi iseniz bilgi verebilir misiniz?

sevgiler

 
Selam kullanan tanıdığım var nasıl bir bilgi istiyorsun?


  • layer26  (08.08.12 15:59:11) 
burdan yazın, biz de öğrenelim :)


  • hopkins  (08.08.12 16:10:41) 
Yolladığım mesajı kopyalayayım. Herkes faydalansın :)

Kullanışlı , kaşıntı özellikle yazın hafif yapıyor diye biliyorum. En kötü ayda 1 bakımı yapılmalı yapıştırıcı gücü azalıyor , altında yağ ve deri dokusu birikiyor. Yani ayda bir bakımına gidersen hiçbirşey olmaz. Ama 3 ay gitmezsen takke gibi düşer tabi kafandan. :)

Yakışıp yakışmama , doğal durmama tamamen senin yüz tipine yaşına peruk kalitene bağlı şeyler. Yakışanda var hiç ama hiç yakışmayanda.
  • layer26  (08.08.12 16:17:03) 
erol evgin yıllardır kullanıyor, gayet de hoş duruyor bence.

not. etrafımda kullanan kimse yok.
  • oinone pe  (08.08.12 17:07:59 ~ 17:10:00) 
Öncelikle saç tipine ve rengine uygun bir protez olmalı daha sonra ona şekil verecek iyi bir kuaför bulmalısın her kuaför beceremiyor çünkü.Bakım için aldığın yere gitmene gerek yok kafandan çıkarıyorsun güzelce şampuan krem yapıp kurutuyorsun sonra yapıştırmak için bantları var onları yapıştırıyorsun.Tam keline göre oturtuyorsun sağdan soldan çekiştirip iyice kafana oturtuyorsun bir kaç değiştirmede alışıyorsun zaten. eger İstanbul da yaşıyorsan sana adres de verebilirim.


  • ufolursun  (08.08.12 17:16:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.