(6)
Üniversitenin İlk Senesi
Bu sene yüzde 90 hacettepeye başlayacağım. Kalacak yer problemim olmayacak ( akraba yanı değil ablamla eve çıkacağım)Neler yapılmalı ? nasıl geçer?
Bu sene yüzde 90 hacettepeye başlayacağım. Kalacak yer problemim olmayacak ( akraba yanı değil ablamla eve çıkacağım)
Neler yapılmalı ? nasıl geçer?
0
Suyunu çıkarmadığın sürece iy geçer. ilk sene bir arkadaş çevresi edin, gez toz ama dersleri de boşlama, her şeyi kararında yap sorumluluk duygusunu unutma.
0
Daha spesifik bir soru sor bence. Üniversite hayatını şehir dışında bir de ev tutarak geçireceksen bir milyon tane şey sıralayabiliriz.
0
Şehir dışında olcağım hocam zaten. Ablamla eve çıkacağım oda yüksek yapıyor...
0
ankara'nın yaşamı nasıl bilemem ama,dersleri boşlama derim hacı ben.muğla'da durum bi acaip.millet o bar senin bu bar benim geziyo.kızlar erkek peşinde, erkekler de kız peşinde.ders çalışan bi kişi bile görmedim orda ben henüz.
0
Belchior-Cesario
(
08.08.12)
1.si hacettepe üniversitesi ankarada değil. yani değilmiş öyle söylüyorlar. uzak olm uzak. adamlar kampüsten yurttan çıkmıyor. sen eve çıktın şimdi. arkadaş çevresi de zor yapıcan. oo sıçtın olm sıçtın.
0
ankarada bir sürü avm var başka hiç bişey yok açık ve net
ayrıca kampüs beytepe de ankarayla alakası yok oranın
0