[]

2012de çıkan metal albümleri

en.wikipedia.org

Burada bildiğim gruplardan şöyle bir derleme yaptım.

Ektomorf The Acoustic
Serj Tankian - Harakiri
Axel Rudi Pell Circle of the Oath
Overkill The Electric Age
Accept Stalingrad[198]
Demon Hunter True Defiance
The Foreshadowing Second World[219]
Mekong Delta Intersections[220]
Running Wild Shadowmaker
Mezarkabul MMXII[
Before the Dawn Rise of the Phoenix
Shadows Fall Fire From the Sky
Kreator Phantom Antichrist[
Fear Factory The Industrialist[283]
Hellyeah Band of Brothers[285]
Mnemic Mnemesis
Korpiklaani Kunnia
Testament Dark Roots of Earth

Hiç incelemedim bunları daha dinleyeceğim. Bu albümler hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada 2012de çıkan diğer metal albümlerden önerileriniz varsa da bekliyorum. Black metal hariç olsun yalnız...

 
testament - dark roots of earth - mis gibin trash gerçi albümün yarısı beni baydı yarısına aşık oldum öyle bişi.

korpiklaani - kunnia - önceki albümleri sevdiysen bunu da seversin eğlenceli yani

running wild - shadowmaker - eski running wild gibi de değil gibi de, ben beyendim ama herkesin beyenip beyenmiyceği belirsiz.

geri kalanı içinde ilgimi çeken olmadığı için dinlemedim : )
  • kumdan kale  (08.08.12 11:09:57) 
ensiferum - unsung heroes henüz çıkmadı, sanırım eylül'de çıkacak.

metalde de bir alt tarz belirle. sözlerin türkçe'lerini de oku ayrıca. ben fantastik/epik/folk türleri severim genelde. o yüzden ensiferum ve korpiklaani beni en çok heyecanlandıran gruplar yeni albüm çıkaracak olanlardan.
  • sizofren hayaller  (08.08.12 11:53:24) 
Stoned Jesus - Seven Thunders Roar. Doom/Stoner severlere önerilir.


  • candanag  (25.03.14 13:33:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.