[]

rahatlayamıyorum ?

selam,

biraz stresli işim var finans uzerine.

lakin sorun is ile ilgili degil tamamen karakter olayı.
annem sagolsun oyle efhamlı buyutmus ki beni sokakta yururken kafama meteor duser mi yada bir durum karsisinda en kotu felaket senaryoları yeşeriverir kafamda bir turlu degistiremedim kendimi mumkun de degil sanirim 33 yasindayim artik.

psikolog filan demeyin anti depresan dahi kullandım.

ne tavsiye edersiniz yogo filan mı baslasam yada masada otururken ne yapsam ne icsem faydasi dokunur.

tesekkurler.

 
ben dışardan alınan şeylerin faydalı olacağını düşünmüyorum. İşten ayrılacağınız belli iken çalışırken stres çekmezsiniz çünkü risk yoktur. zaten işten ayrılacaksınızdır. stresin işinize bir katkısı yok aksine zararı var. ucunda ölüm yok ki. bunları kafaya yerleştirmek lazım. başk bir yöntem bilmiyorum.


  • ser-ra  (08.08.12 10:40:25) 
spor yap abi.


  • acilservis  (08.08.12 10:41:53) 
yogi yap


  • aeroflot  (08.08.12 10:51:10) 
sevgili ise yarayabilir.


  • serabetan  (08.08.12 11:00:09) 
bir süre omega3 kullanın. depresif ruh hali üzerine etkilerini okuyun.

bol bol müzik dinleyin, çalışırken dikkatinizi fazla dağıtmayacak bir formül bulun buna dair. pozitif, eğlenceli, hızlı parçalar tercih edin.

masanızda bir adet saksı çiçeği bulundurun. onunla ilgilenin.

masanızı düzenleyin. eşyaların yerlerini değiştirin. fazlalıkları kaldırın. eksikliğini hissedipte bir türlü edinmediğiniz şeyleri edinip masanıza yerleştirin.

masanıza üstünde güzel doğa resimleri, tablolar v.b. bulunan bir takvim yerleştirin.

su dolu sürahi/şişe gözünüzün önünde olsun. suya bakmak iyi gelecektir.

evde de aynı şekilde giysi dolabınızda ki eşyaların yerlerini değiştirin. yalnız yaşıyorsanız mutfağınızda da bu tarz değişiklikler yapın. oturma odanızda da muhakkak böyle gözle görülür yer değişiklikleri falan yapın.

kıyafetlerinizi her zamankinden farklı kombinleyin.

bir hafta internete gereksiz, zaman öldürmek için girmeme kararı verin.

sigara içiyorsanız, ya da buna benzer bir durumunuz varsa yepyeni bir karar alın. sigarayı bırakmak, kilo vermek falan gibi. yani herşeyin dışında odaklanacağınız bir hedefiniz olsun.

hafif bir egzersiz programı oluşturun.

gülmeyin, bu söylediklerimde son derece ciddiyim.

not:psikolog falan değilim. kişisel tecrübelerim. aktardığım kişilerden de hep olumlu geri dönüş alırım. siz isteyin daha sayfalarca madde yazabilirim size.
  • Phoebe  (08.08.12 12:55:52 ~ 13:06:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.