[]

baş dönmesi

yaklaşık 1,5 hafta önce oyun oynarken birden başım dönmeye başladı öyle böyle değil, ayağa kalktğımda sendeliyordum. yaklaşk 1 saat sonra geçti. tansiyonum 12-8di. karnım toktu.

şimdi ani hareketlerimde; kalkarken, otururken, bir şeye odaklandıktan sonra etrafıma baktığımda, yattığımda başım dönüyor 30 saniye kadar.

sigortam olmadığı için doktora gidemiyorum. önemli bir şey midir?

not: 3 yıl önce panik atak vardı, 1 sene antidepresan kullandım sonra ilaçların beynimi erittiğini düşünerek bırakmıştım. tansiyonumu ölçen hemşire panik ataktan olduğunu söyledi ama pek inandırıcı bulmadım.

 
acile git.
15-20 lira alıyorlar.
röntgen gerekecek kesin.
ve bir kaç tahlil.
bi 100 lira gider gibi.
ama eksik etme bence.
Allah korusun arkadaş neyse.
  • HerifinBiri  (08.08.12 03:14:10) 
vertigo hastalığını araştır istersen. orta kulakla ilgili problemin vardır belki ondandır ya da psikolojiktir.


  • strangerinhere  (08.08.12 03:20:25) 
vertigo'ya baktım, ilk baş dönmesi olduğunda kulak içi kulaklık vardı kulağımda ve nerdeyse 2 saattir kulağımdaydı çok yüksek olmasa da yüksek sayılabilecek derece sesle call of duty oynuyordum (ayak sesi kasıyordum bi nevi)


  • alletroop  (08.08.12 03:26:36) 
eğer bahsettiğin bilgisayar oyunu ise:

hiç bir sorunun yok rahat ol. bu çok sık rastlanan bir durum. game sickness diye aratırsan daha çok şey öğrenirsin. zamanla geçer. rahat ol.
  • mercyrium  (08.08.12 03:35:43) 
bilgisayar oyunu ama nerdeyse 3 senedir sürekli oynarım, ilk kez öyle bir şey oldu oyunu bıraktım hala var, hatta şu an bile ara ara başım dönüyor


  • alletroop  (08.08.12 03:41:40) 
tekrar söylüyorum rahat ol. 6 yaşımdan beri bilgisayar oyunu oynuyorum (hahahaaha evet çok komik) şaka değil. ama mesela half life 2 oynarken sarhoş gibi olmuştum. resmen kusacaktım. oluyor böyle şeyler. neden tam bilmiyorum. ama oluyor. takma kafana.


  • mercyrium  (08.08.12 03:53:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.