[]

Üst Başa Para Harcamak

Selamlar.

Sizce parayı çok çeşitli şeyler almaya harcamak mı daha önemli yoksa kaliteli şeyler almaya mı ? -mesela- giyime harcayacağınız 200-250 lira var elinizde. gidip zara'dan 4-5 tane gömlek mi alırsınız yoksa bir tane hugo boss'tan mı alırsınız ? neden ?


 
Valla ben pazara gider 20-30 parça mal alırım. Neden dersen çeşit olsun, zaten hayvan gibi kaliteli bi şeyi de giy giy sıkılırsın. Çok da kalitesiz olmamakla birlikte daha çeşitli alışveriş yapmak bence en iyisi.
Ayrıca bu çok pahalı mağazalara da koyayım, mal kalitesi ile daha alt seviye mağazalar arasında çok da büyük bir fark yok. Sırf marka olsun, ad olsun işte.

  • buff  (07.08.12 22:38:36) 
hugo boss tan aldiginiz x ürün ile onun yarisi fiyata olan ürün arasinda ki yarisi bile cok bi ücret hic bir fark yoktur.

türkiyede bir cok sey kalitesiz fakat tekstil kesinlikle bunlardan biri degil, cok ama cok kaliteli.

5 yildir avrupada yasiyorum, tüm giyimimi türkiyeden alirim , türkiyede 100 lira verdigim seye urda 500 lira vermek sacma.

bahsettigim gibi türkiyede bolca cesit ve kalite var.

erkekler rahat bu konuda biraz daha , eger önemli bi yere gidicekse takim giyer ya da gömlek pantolon ikisilisi, ki bunlar zor degil.

iyi bi gömlek su anda 70-100 liraya aliniyor ayni gömlek hugo boss ta filan 600 liradir gerek yok.

marka düskünlügüne gerek yok.bahsettiginiz hugo boss ile diger gömlekler asagi yukari ayni extreme dandik degilse.
  • serabetan  (07.08.12 22:44:44) 
eğer giyim üzerine önem veriliyorsa hugo bosstan almak gerek, marka falan filan farketmez, eğer dış dünyaya karşı koruyacak bir şey olsa "aralarında fark yok o kadar paraya alınmaz" denilebilir, ama kıyafet bu


  • wayne  (07.08.12 22:45:44) 
cok zengın adam hugo boss almak zorundadır. cunku bellı bır konumdadır. etrafa ıyı gorunmek zorunda ıtıbar gormek zorundadır. turkıyedede herkes beyıne gore degıl kılık kıyafetıne gore adama saygı gosterdıgı ıcın adamda o yoldan gıtmekte tabı. bu sorununcevabı degıldı tabıkıde. orta fıyatlı markaları tercıh etmekte faydavaar. sımdı hugo boss alınca farklı durur tabı. amblemı yeter sonucta. ama zara'da fln kesımlerı cok guzel ustte guzel duran uygun fıyatlı hersey var. modellerı daha farklı. sap gıbı bembeyaz bır gomlegın uzerıne 2 logo olacagına zaranın daha degısık kesımlı ve modellerı olan uygun fıyatlı gomeklerını alırım daha ıyıç


  • slash01  (07.08.12 23:08:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.