[]

Ben çocuklarıma 2000'lerle ilgili ne anlatacağım?

TRT'de Leyla Mecnun izlerken sık sık giren 'Seksenler' tanıtımını görünce aklıma geldi.O yıllar iyiymiş, safmış.

Yıllar sonra 2000'ler de bize öyle gelecek mi acaba?
(not: ciddi ciddi soruyorum.2000'li yılları kötüleyin diye orta açmıyorum:) )

 
jöle, kontör ve kısa marlboro'ya adanmış bir nesli anlat.


  • rebellion  (07.08.12 00:57:53) 
onu bunu bilmem de coldplay'i kesin anlatırım ben "bak bizim zamanımızda böyle müzikler vardı işte" diye. sonraaa, 1-2 film sallarım the fall ve inception mesela. batman spider-man olgularına girerim. 100 kontör 50 sms olayını anlatırım, aklımdasın çağrısını anlatırım, tek smste gönderilen "slm nslsın bn de iym proje yrına mydı grüşrz" mesajlarını anlatırım. atariyi, ps1'i anlatırım. anlatırım da anlatırım...

edit: harbi lan onu unuttum. 3 gb bilgisayarım vardı the sims 1'i yükleyebilmek için dosya falan silmiştim bir sürü. şimdi bilgisayara 2-3 tb'lık hard disk bakıyorum.
  • zaraeta  (07.08.12 01:16:23 ~ 03:57:39) 
o kadar anlatılacak şey var ki sen de yaptın.

teknolojinin altın çağını yaşıyoruz ne anlatıcam diyosun. apple'ın dehşet ürünleri, 56k modemlerden dsl'e geçiş, konsollar, 3d televizyonlar olaylar olaylar tez yazılır lan 2000'lerden.
  • mr rosebud  (07.08.12 01:42:38) 
mr rosebud+1
aynen katılıyorum.Sanki tüm teknolojik buluşları 2000'li yıllara kadar saklamışlar da birden bire tüm teknolojiyi 2000'lerde ortaya çıkarmışlar gibi.İnsan teknolojiye yetişemiyor.


Not:80'lerde çocuk olan biri.
  • denizcimavisi  (07.08.12 01:49:58 ~ 02:07:08) 
2000'lerin basında essek kadar bilgisayarım 3 gb'tı , sonunda küçücük telefonum 32 gb. Bu bile bas döndürücü. Teknoloji ve spor dısında bir şey bulamadım pek ama olsun j-lo'nun kalçalar yeter.


  • waboose  (07.08.12 02:25:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.