[]

Canon a1

Dostlar aranızda Canon A1 kullanan varmıdır. Varsa makina hakkındaki düşüncelerini bi alayım. Fiyat gibi şeyler hakkında da yazabilirseniz çok daha güzel olur nerede bulabileceğim hakkında falan. Bi de evde karanlık oda kurmayı düşünüyorum. Zorluğu hakkında falan bilginiz varsa çokta mükemmel olur. şimdiden eyvallah.




 
makineyi ankara'da sıhhiye'de bulunan ankara pasajının içinde bir makineci var. onda bulursunuz. istanbul'da da hayyam'da kesin vardır.

kimyasallar çok pahalı ve açınca çok çabuk bozuluyor. az hazırlayayım bir kullanımlık falan da olmuyor sanırım. öyle 2-3 makara banyo edecekseniz hiç kalkışmayın derim.

yine de tecrübeli arkadaşlar da fikirlerini yazsınlar.
  • kibritsuyu  (06.08.12 17:56:51 ~ 17:57:42) 
  • mercyrium  (06.08.12 18:48:28) 
ben üniversitede karanlık oda dersi alırken canon ae1 almıştım, istersen aldığım fiyata satabilirim.
şu siteden de karanlık oda kurmanın masrafları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz ama 2. el bulacağınız şeyler olacağı için çok daha ucuza gelecektir.

  • kayranin kedisi  (06.08.12 21:52:38) 
bir canon a1 kullanıcısı olarak cihazımdan memnunum ama nikon makinelere de yönelebilirsin. temiz bir canon a1 bulman zor olacaktır ben f1.4 lensiyle 300 liraya almıştım fakat bu lensle bu fiyata bulman çok zor. Zorluğu açısından otomatik modları var, alışana kadar işini görür. ama unutma ki analog fotoğrafta fotoğrafın iyi olması lense ve filme bağlıdır.


  • renkli hayalet  (07.11.13 20:34:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.