[]

troller hakkında

şimdi bu troll dediğim adamlar cidden troll mü değil mi bilmiyorum. yani umarım trollerdir çünkü insanların böyle düşünebileceğini aklım almıyor. örneğin bu tarz adamlar

www.eksisozluk.com
www.eksisozluk.com

geçenlerde de bütün alevilere söven bir entry vardı hatırlamıyorum şimdi. aklıma gelmeyen bir sürü entry var bu tarz.

bu adamlar neden yapıyor bunu? trollük mü sadece yoksa gerçek düşünceleri mi. neden toplumu bölmeye çalışıyorlar? ne geçecek ki ellerine nedir amaç yani? kutuplaşınca ne olacak? iyi bir şey mi aq taraf olup birbirimize girmemiz?

 
ikisi de troll gibi gelmedi bana. belki ilki..


  • esenbogan  (06.08.12 15:44:22) 
Boş beleş tipler. İlgi olmasa uğraşmazlar. Hayatı boyunca yaptığı hiçbir şey ile ilgi uyandıramamış insanların çığlığıdır trollük. Şimdi gerçek olsa da, troll olsa da ilgi göstermem ben. Ne yazarsa yazsın beni ne ilgilendirir. Ama millet bunları görünce bir gaza geliyor, bir saldırıyor... Bunlara cevap verenin zaten bunlardan bir farkı yok. Hepsi troll.


  • bilan  (06.08.12 15:44:55) 
gerçek hayatta kimsenin sallamadığı adamların sanal ortamda dikkat çekme çabası. ne kadar çok insan kendilerine küfür ederse o kadar ilgi gördüklerini düşünüp tatmin oluyorlar. trollluk yapan adamların tiplerine bakacak olursak da ne kadar ezik durdukları aşikar.


  • ozmania  (06.08.12 15:45:41) 
bu bir dikkat çekme çabası, evet. ancak kişilerin kendilerine dikkat çekme çabasından çok, görülmek istenmeyen, insanların göz ardı ettiği ancak memlekette bulunan düşüncelere dikkat çekme çabası. tabii bunu bilinçli olarak yapan kişilere troll deniyor. diğerleri ise benim gözümde boş beleş adamlar.


  • klassno  (06.08.12 15:50:22) 
diyelim ki bunlar troll ama bu tip insanlar maalesef sokakta da yaşıyorlar. sayıları da az değil hem. bu tip insanların amacı kutuplaştırmak değil. özgürlük, saygı adı altında farklılıkları hiçe saymak, yok etmek.


  • uykusuz her gece  (06.08.12 16:29:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.