[]

laptop tavsiyesi

bilgisayari bol bol metin yazmak, her daim muzik dinlemek, chrome ve firefoxu pdflerle alabildigince sekmeyle kullanmak gibi asgari seylerle ugrasan, mumkun oldugunca cok film izleyen, bunun disinda bugune kadar oynadigi en komplex oyun quake in online versiyonu ve the sims 3 ile warcraft olan benim emektar hp dv9700 umu yenileme kararimla cidden tavsiyeye ihtiyacim var, cunku kendi basima dogru durust bir sey secmem imkansizlasti.

istedigim sey, ergonometrisi iyi olsun, ozellikle klavyeyi kullanmasi cok rahat olmali, alet hassas, narin olmasin, bozulmasin, cokmesin, performansi da takilip yavaslayacak gibi olmayacak kadar yuksek olsun. ne bileyim bir 4 sene gitsin gidebiliyorsa.

butcem de 750 euro,mac leri uzaktan sevmek asklarin en guzeli. makineyi almanyadan alicam. su ana kadar dusunduklerim dell inspiron 15r 5520, Aspire V5-571G, aspire timelinexden bir sey (fiyatlari tutuyor).

mesela gaza gelip en az 2,4 ghz olsun, intel core i5 olsun dedim, i3 leri direkt eledim. ama benim gibi gamer olmayan biri icin gerekli mi bu hamle bilemiyorum.

uzun oldu biraz farkindayim ama kisaltamadim. cok cok tesekkurler simdien!

 
samsung al o zaman. i3'ler de yeter sana oyun oynamıyorsun o ki ama fantazi olsun diye i5 de alınabilir, zevk işi. benim emektar r522 çatır çutur çalışıyor, ne eksiği var ne bir şey. yaptıklarımız da aynı seninle. hiç kasma ondan. samsung hem daha ucuz, hem sony-toshiba kalitesi var, hem de parasına gerçekten değiyor.


  • cagdas donem kuramcisi  (06.08.12 03:13:21) 
asus'da chocolate klavye diye bir şey vardı. hala onunla üretilen bilgisayar var mı bilmiyorum ama çok olmadı zaten. zaten tasarım ödüllüdür kendisi. mutlaka dene derim.


  • behzatc.  (06.08.12 07:14:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.