[]

izmirde nisan sonrasi eglence

Evde yapilacak isteme toreninin ardindan disarida bi eglence yapilicak ama bi cok yer dolu. Bi kac gece klubu var ama atmosferden dolayi kopuk olacak ortam ,pek tercih etmiyoruz. Hem adisyon tarzi odemesi olmayan, masada odeyebilecegimiz,hemde grubun cok kopmadan eglenebilecegi bir yer ariyoruz. Cok da fasil tarzi olmazsa tadindan yenmez. Izmirin her yeri kabulumuzdur yeter ki 30-35 kisiyi agirlayabilsinler.




 
nasıl böyle kop kop mekan mı?
ilk akla şu geliyo

www.loujainizmir.com
  • LORDS  (05.08.12 23:05:30 ~ 23:05:59) 
Cok kop kop olmasin istiyoruz. Yani soyle anlatayim tac mahal e gidilicekti ama malum herkes kopuk olacak birbirinden. Isteyen istedigi zaman otursun isteyen ciksin piste kopsun oyle bir yer olsun :)


  • karaüzümhabbesi  (05.08.12 23:07:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.