[]

spor salonunda yapılan kardiyo ile sokakta yapılan arasındaki fark?

çıkıp dışarda yürüyüp koşma ile normal bisiklete binme daha mı etkisizdir?
tempoyu daha iyi ayarlıyor tabi aletlerle yapmak tabi..

ama çok farkı var mıdır kilo vermede? spor salonunda 1 hafta verdiğimiz kiloyu bu şekilde 2 haftada falan mı veririz aynı düzende yapsak?

 
Açık havada yaptıgın egzersizlerde daha fazla kalori harcarsın. Bunun nedenleri arasında dışarıdaki arazinin tamamen düz olmaması, hava akımları vs...


  • ilkdefa  (05.08.12 21:01:01) 
hiçbir şey güneş batmaya yakın açık havada yaptığın kardio kadar iyi olamaz.çünkü ihtiyacın olan iyonları havadan alıyosun.


  • aşksız prens  (05.08.12 22:51:55) 
@want2die
çaban gözümden kaçmıyor bu benim bir cavabıma yaptığın ikinci referen.senden ziyade direk soruyla muhattap olmaya çalışıyorum.soruda da bi şehir belirtilmemiş.hangisi daha faydalı demiş ben de faydalı olanı bildiğim kadarıyla yazmaya çalışmışım.seninle yüz göz olmasam olur gibime geliyor.buna saygı duy.

  • aşksız prens  (05.08.12 23:33:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.