[]

evde uygulanacak egzersiz programi? p90, insanity falan...

28 yasinda bir erkegim. son 2-3 ayda diyet ve hafif sporla 9 kilo verdim. bmi 25
irilesmek gibi bir amacim yok asla ama daha hafif ve fit olmak istiyorum. spor salonuna vaktim olmadigi icin evde spor yapmaya calisiyorum ama bilincsiz, programsiz yaptigim icin haliyle hic bir ise yaramiyor. bu yuzden evde uygulayabilecegim bir egzersiz programi ariyorum.

p90x, insanity gibi seyleri goruyorum ama bana uygun mudur, sakatlik riski var midir, daha insani alternatifleri nelerdir merak ediyorum. tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi?

ozetle aradigim ozellikler sunlar;

1. birebir takip edebilecegim bir programi olsun. haftalik aylik neyse
2. hem cardio hem de kas ezgersizleri icersin
3. sonunda belimi bacagimi falan sakatlamiyim.

tesekkurler simdiden.

 
bende rejim ve spor ile 3 ayda 12 kilo verdim. ramazandan sonra tekrar karin kaslari ve ust vucudu biraz daha kaslandirmak icin baslamayi planliyorum. karin bolgesi icin 8 mins abs workout diye bir program buldum. guzel geldi bana bununla baslayacagim. ayni adamlarin ust vucut icin de videolari var. p90 ve insanity guzel gozukuo ama o kadar caliscak vaktim ya da gucum yok simdilik.
www.youtube.com

  • crucio  (05.08.12 17:35:26) 
insanity sadece kendi vücudunla yapıyorsun. ben 5.gündeyim iyi gibi gidiyor. çok zorluyor ama. program günü gününe hangi egzersizleri yapacağında bir takvimi var. fit test i var. onu not edip 15 günde bir gelişimini bakıyorsun. tavsiye ederim. eğer kalp,damar, akciğer, kas,eklem sorunların yoksa


  • uykusuz her gece  (05.08.12 18:07:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.