[]

failure notice

Slm, şimdi ben bi iş başvurusu için bi mail adresine cv göndermeye çalışıyorum, ama yahoo her seferinde failure notice gönderiyor, Gönderdiğiniz mail spam klasörüne atılmış diyerek.(filter has classified this message as spam diyor) Inbox'a gitmesini nasıl sağlayabilirim? (Bu arada gönderdiğim kişi yabancı).




 
subjecte cv ile ilgili bir şey yazma misal, doc olarak attach et cvyi de? başka bir mailden dene olmadı


  • mortifera  (03.11.08 05:55:56) 
cv yi attach ederek göndermiştim zaten ama başka mailden denemedim, bi de onu deneyeyim. Bi de subject e yazdım yani application falan bişeyler spam folderda da olsa görme ihtimali var mıdır? 50 kere göndermiş olmak da istemem.


  • cy7  (03.11.08 06:02:18) 
mesajınızın içeriği boş olduğundan da olabilir.


  • 386 dx  (03.11.08 08:39:14) 
Is basvurusunda kullanilicak email adresinin bu sekilde davranmasi bana pek mantikli gelmedi. Yani basvurdugun sirket yanlis yapiyor bence.

O bir yana, imkanin varsa "size basvuru yapmak icin gonderdigim emailler su sekilde geri donuyor" diye arayip sirketteki yetkili ile konusmayi dene bence.

(Bu arada tabi dogru adrese gonderdiginden, sirketin web sayfasinda vs "yahoo, hotmail'den email atmayiniz" demediginden emin ol)
  • wpi  (03.11.08 09:29:37) 
sadece uyduruk bir tahmin: gönderdiğin kişi için yabancı demişsin ya. karakter kodlaması ile ilgili bir problem olabilir gibi geldi. tr karakterleri ingilizce yakınları ile değiştirerek de deneyebilirsin. emailinin başına bir yere de "emailimin spam klasörüne gittiğine dair uyarı aldığım için değişik yöntemler kullanarak tekrar gönderiyorum. diye not edersin." senin işi ne kadar çok istediğini, ya da en azından bu email ile bu kadar uğraştığına göre harbiden işsiz olduğunu düşünebilir, işe alır seni. (sakın yanlış anlama, ben da yatıyorum amınakoyayım kaç aydır evde.)


  • laughtear  (03.11.08 09:36:40) 
ben de bir keresinde mailin içerisinde dear sir yazdığım için spam'e düşmüştü. sizinkinde de application kelimesi bile filtreye takılmasına sebep olmuş olabilir... en iyi yöntem telefon etmek bence...


  • kahvegibi  (03.11.08 13:28:15) 
cv'yi gövde metnine kopyalayıp gönderirseniz belki olur.

bir de "mailiniz spam klasörüe atıldı" diye notice mi geliyormuş? mailbox dolu olduğu zaman dönüyor failure biliyorum da bunu bilmiyordum.
  • supergirl  (03.11.08 13:39:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.