[]

dövme yaptırmak istiyorum.

Arkadaşlar "ordo ab chao" deyimine bayılıyorum hatta vücudumda taşımak istiyorum. Sizce nasıl olur? Olursa font falan nasıl olsun, nereye yaptırayım? İlk kez dövme yaptıracam fikirleriniz benim için çok önemli.




 
koluna


  • keltikfrost  (04.08.12 14:11:20) 
comic sansla kola ya da tam sırta ensenin altına


  • bonjurkes  (04.08.12 14:13:31) 
dovmeyi bilmem ama bence en igrenc fonttur comic sans, hatta bak soyle;
www.google.com.tr
gordugun gibi comic sans deyince nefret global olarak fiskiriyor.
  • mavicorap  (04.08.12 14:16:49) 
comic sans zaten düşünmüyorum ama acil fikirlere açığım.


  • bedbed  (04.08.12 14:20:31) 
el yazısı kesinlikle


  • bandodakimajorkiz  (04.08.12 14:22:25) 
kalın küçük harf düz yazı ile kolunun iç tarafına yaptır hacı.


  • seyduna6687  (04.08.12 14:36:43) 
benim dovme konusunda kisiel gorusum cok gorunur yerlere yaptirmamaktan gecer, yani bir sort ve askili bile giysen kapanacak sekilde olmalidir, ama tabi mesleginizi ve gelecek planlarinizi bilmiyorum. turkiye'de su anda dovme cok moda ama elbet bu moda gececek, yani ilerideki pozisyonunuzu cok cok iyi dusunun derim, dolayisiyla sadece sizi yakindan taniyan insanlarin gorecegi yerlere yaptirmanizda fayda var. mesela gobek deligi cevresine sanki yuzuk gibi yazdirabilirsiniz. kadin erkek herkeste hos durur. olumlu tarafi da sizi hep formda olmaya tesvik eder. cunku fit olmayan vucutta dovme cok kotu duruyor. dovme yapan bir arkadasim var, kendisinin hic dovmesi yok, neden diye sordugumda, yaslaninca olan goruntusune dayanamadigini soyledi. bunlari iyi dusunun derim.


  • mavicorap  (04.08.12 15:43:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.