[]

Öğrenci İstanbulkartı'mı kaybettim :(

Üstelik tam da geçtiğimiz haziran mezun oldum !! Okul artık öğrenci belgesi de vermez. Elimde yalnızca öğrenci kartım var. Ne yapsam ne etsem, yenisini 'öğrenci' olarak çıkartsam? Kayıptan sonraki kart başvurusunda öğrenci belgesini tekrar istiyolarlardı değil mi? Yok mudur bir çakallık yolu :(
Teşekkürler, tikler sabaha :)



 
Çakallığını bilmem de fazla gecikmeden kartım kayboldu bildirisini yapın İETT'ye. Ben dolmuşa falan biniyorum alırım bir ara nasıl olsa diyip sallamamış gittiğimde 70 lira ödemek zorunda kalmıştım. Aman diyim.


  • styx  (04.08.12 04:34:50) 
zaten maksimum 1 ay sonra falan indirimi kalkıcak tam olarak basıcak akbilin. boşuna kasma yani. direkt 6 liraya git yenisini al.


  • leni 09  (04.08.12 04:39:12) 
evet öğrenci belgesi istiyorlar. üstüne sistemden kontrol mü ediyolarmış ne. öyle bir şey demişti adam.


  • raikkonen  (04.08.12 07:05:24) 
Aynı bokun farklı versiyonu başıma geldi hacı, vermiyorlar kasma hiç. Öğrenci belgesi yoksa indirimde yok diyolla.


  • poseidon1  (04.08.12 08:59:49) 
geçtiğimiz haziran mezun olan tanıdığım herkesin (ben dahil) öğrenci statüleri kalktı zaten. hepimiz tam basıyoruz.


  • esenbogan  (04.08.12 12:48:33) 
Teşekkürler cevaplar için. Aranızda İstanbul İktisat Fakültesi mezunu var mı? 2011 Haziran mezunu arkadaşlarım hala öğrenci tarifesinde kullanıyorlar. Çünkü bildiğiniz gibi vizeleme için belge istemiyorlar artık. YÖKSİS bizim okulda hikaye olabilir yani.


  • violetsky  (04.08.12 14:27:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.