[]

C++ basit bir sorumuz

www.functionx.com

header file'ın sonuna #endif eklememişler. ekliyoruz. ordaki sorun çözülüyor ama main file da ala 'Cube' ü tanıyamıyor. ben bunu bilmiyorum diyor.

sorunu algılayan mutlaka vardır burada?!

 
alla alla niye bu soruya cevap gilmiyir.


  • sparkle kiddle  (03.08.12 23:27:08) 
kodda bir sorun yok. Muhtemelen aktarirken bir problem oldu veya derlerken hata yapiyorsun.


  • irobotist  (03.08.12 23:41:12) 
kodda bir sorun yok derken; denedin mi acaba? zira #endif kafadan eksik zaten. aktarırken sorun yaşadığıma ihtimal ben de verdim ama nerde anlamadım..


  • sparkle kiddle  (04.08.12 00:04:45) 
#endif eksik degil, copy paste i eksik yapmissin. evet denedim.


  • irobotist  (04.08.12 00:23:44) 
uvv olay bombaymışş. satır baya bir gidiyormuş. puntosunu 0.001 yapınca görebildim anca. çok teşekkür ettim.


  • sparkle kiddle  (04.08.12 00:25:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.