[]

şans faktörü, lanetlenme düşüncesi vb bütün ıvır zıvırlar

gönüş işi değil ki fakat hangi kategoriye koyacağımı bilemedim fazla uzun uzadıya anlatmıycam. dert yanmak olarak da algılamayın. ama şu ömrü hayatımda bir çok alanda edindiğim tecrübeye göre çok şanssız olduğumu düşünüyorum. hiçbir yerde şansızlık peşimi bırakmadı. tamam hayatım bir trajedi değil elbette ama artık saçma sapan şeyler düşünmeye başladım. Hatta lanetlendim mi gibi bir gereksiz bir düşünce bile oldu. hatta öyle bir durum var ki ailem bile bundan muzdarip. artık ilerde ne yapsan boka sarıcak gibi bir his de oluşunca belirsizlik içinde buluyorum kendimi. uzun süre böyle olduğunu hissedip de kırılma noktası yaşayan oldu mu? bunun için bir şey yaptınız mı? yada bununla ilgili aklınıza ne geliyorsa söyleyin.

not: hayatımdan şikayetçi değilim.


 
her gün uyandığınızda 5 dakikanızı şükretmeye ayırın. insan ilk anca şükredecek bir şey bulamıyor, salak salak "ne yapıyorum ben" diyor, bir kaç gün sonra bu ritüelin güzelliğini anlarsınız; akıl ve beden sağlığınızdan başlarsınız da ağaçlara çiçeklere varırsınız, işte o zaman hayatınız, vaktiniz değerli olur, yaptığınız / yapacağınız işe olumlu başlar, olmuyorsa da dağılmaz ve motivasyonunuzu kaybetmezsiniz.


  • mocha  (03.08.12 14:28:54) 
ben de şanssızımdır bak. Hatta bazı insanların bizde olmayan şansa sahip olduklarını bile düşünürüm. Tabii şöyle bir durum var, şanssız olduğunu düşünürsen şanssızlıklar ciddi manada peşini bırakmıyor, o yüzden kendini şansının yaver gideceğine inandır biraz, çünkü olay biraz da psikolojik tabanla alakalı.


  • juusto  (03.08.12 14:29:36) 
"tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer" kitabını okuyun isterseniz.

not: isim yanıltmasın, dinle, modayla, seyahatle ilgisi yok.
  • sopiro  (03.08.12 14:33:02) 
Senelerce şanssız olduğumu düşündükten ve saklandıktan sonra, ilk defa bu sene fark ettim ki önüme gelen bütün fırsatları ustalıkla savmışım.
Bu konuda bir dünya markasıyım.

  • fauxhumanitas  (03.08.12 14:34:27) 
aynen senin gibi dusundum sonra dedim ki benim hatam bastan sunu soyle yapmayacaktim sonra basima oyle bir olay serisi geldi ki dedim ki yuh artik kesinlikle lanetliyim hala dalanetli olduguma inaniyorum

kismet kapatma buyusu yapilmis olabilir ya da cin musallati olabilir bu tip durumlarda
  • iplikci  (03.08.12 15:32:42) 
bende çoğu zaman şansız olduğumu düşünürüm. fakat o kadar da şansız olmadığımı bazı zamanlarda daha iyi anlarım.olumsuza odaklanmak her zaman daha kolay. ama tüm güç bende, o düşüncelerden kaçabilirim, hayatımda hiç mi iyi bir şey yok, var elbette ve bende onları daha fazla düşünmeye çalışırım.aklıma kaçırdığım fırsatlar gelince, teptiğim şanslar...neyse, bunları düşünmeyeyim.


  • bucuuu610  (25.08.12 23:14:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.