[]

Kepek olayı bitti mi yahu?

Ulan eskiden ne muhabbetler, ne reklamlar, ne piyasalar dönerdi arkadaş. dakika başı omuzdan kepek silkeyen insanlar vardı televizyonda.

haklılardı da hatta, ben bile hatırlıyorum kepeğimin olduğunu.

ne zaman nasıl bitti, hiç hatırlamıyorum mesala. ne bir reklam, ne bir talep görüyorum bitmesi için.

ne oldu lan, ülkecek mi bitti bu kepek?

Amerikanın mı oyunuydu en başta? ha?

 
böyle diyince düşündüm de harbiden hayvan gibi kepek yapan kafam 7-8 aydır tertemiz :D
o sihirli formülü buldular demek sonunda

  • Ezequiel  (03.08.12 02:41:20) 
sampuan kalitesi ve insanlarin dus alma özellikleri degisti.


  • serabetan  (03.08.12 02:42:28) 
Valla bende hala ara sıra hayvan gibi kepek oluyo, cok da bitmis degil.


  • fortisvita  (03.08.12 02:43:48) 
bunun arkasında ısraıl var bakma


  • slash01  (03.08.12 02:44:04) 
Lan resmen piyasa için, talep için, sikiyolardı kafamızı demek ki.

çok şizoca bir düşünce ama arkadaş tüm milletin banyo alışkanlığı ha deyince değişmez ki. değişse bile kepek denen şey ha deyince biter mi?

biter mi söyle?
  • nezaretten taharet  (03.08.12 02:45:47) 
kepek reklamı yapan firmalar hangileri belli arkalarında kim var yahudiler onun arkasında israil amerika onlar napıyo mermi silah sonra kime sıkılıyo bunlar müslümanlara yaaaa hiç hep kafa salla hep kafa salla -yapasım geldi-

harbiden benimde kepek sıfır gari ya bi mücadelem olsun istiyorum kafamda savaş devam etseydi keşke bitirsek bida toplansalar onları bitirsek enseden yürüseler of çok heyecanlı hell yeaah beybi
  • zararsızsoy  (03.08.12 02:47:31) 
@rca @fortisvita

işte sizin gibi adamlara, sizin gördüklerinize hep, her yerde rastlanırdı. tüm öğrenim hayatım kepekli insanlarla geçti. ama son 3 5 senedir bir tane tanıdığım yok kepekli?

hala timeline'a geçmemiş profil gibisiniz bence.

:)
  • nezaretten taharet  (03.08.12 02:48:00) 
şaka maka ben de şimdi farkettim gerçekten. 2-3 sene öncesine kadar şöyle bi elimle çalkalayınca havada uçuşuyorlardı şimdi tık yok. harbiden bitti galiba.


  • xenophobe  (03.08.12 02:49:55) 
@xenophobe

lise yılları, üniversite yılları, ders çalışırken oynardım kafamla, kitabın üstü kepek dolardı resmen :)

ama yok işte, artı hiç bişey yapmamama rağmen, ne zaman bitti bilmiyorum. azalarak da bitmedi şerefsiz. bir gece ansızın amerika düğmeye bastı ve kepeklerimiz bitti.
  • nezaretten taharet  (03.08.12 02:51:57) 
saç uzatmaya başladım her gün mecburen duş alıyorum bunun da etkisi olabilir :D


  • Ezequiel  (03.08.12 03:05:05) 
adkahdksj şöyle söyleyeyim, mesela saçım uzun mu? kestiriyorum, kepek olmaya başlıyo. ya da mevsim değişikliğinde yine aynı terane. sonra toronto'ya geldim, iklim değişikliğinden yine kepek. doktora gidiyorum, 1-2 ay kullanıyorum bir şey geçiyo ama ne zaman geri geleceği hiç belli olmuyo. banyo alışkanlığımla da çok alakası yok, her gün duş alsam da oluyo.


  • fortisvita  (03.08.12 03:33:52) 
öğrenim hayatım diyorsunuz. ergenlik + ergenlik sonrası birkaç sene cildin en yağlı olduğu dönemdir genelde. o dönem bitince sizin ve akranlarınızın kepekleri azalmıştır.


  • olsen  (03.08.12 04:19:14) 
belli bir kesimi düşün, sadece pazar günleri banyo kazanı yakılır ya da sobada güğüm kaynatılır herkes sırayla yıkanırdı. onun dışında ancak eğer mevsim yazsa ve hava çok sıcaksa, az bir şey ılıştırılan ya da direk çeşmeden akan buz gibi suyla haftada 3-4 kez yıkanmak mümkündü. kepek olmasın da nolsun? o ihlaslar tüplü şohbenler falan hem sonradan yaygınlaştı hem de sobalı/banyo kazanlı evlerde zaten kaynatılan su kadar pratik değildi.


  • sister blister  (03.08.12 09:37:47) 
bende de uzun süredir yok. durulama suyuna elma sirkesi koyup yıkamak çok etkili. hatta bugüne kadar gördüğüm en işe yarar kocakarı iksiri bu diyebilirim. şu anda da kükürtlü sabun kullanıyorum. canavar gibi.


  • novotni  (03.08.12 10:30:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.