[]

olimposta tatil

kız arkadaşımla tatile çıkmayı düşünüyoruz. 4-5 günlük, fazla cebi yakmayan fakat genel ev görünümlü de olmayan ağaç ev olabilir mesela önerdiğiniz bir yer var mı olimposta?


bir sürü pansiyon bulabiliyorum internetten ama ben daha önce şuna gitmiştim güzeldi diyebilecek olan var mı?

 
ben geçen hafta oradaydım, orange pansiyonda kaldım, sessiz sakin, güzel kendi halinde bi yer ama çok sıkıldık biz yaa, kadir in yeri eğlenceliymiş ama orada da konfor fazla değil dediler, şimdi olimposta konfor aramayın diyecekler ama o da önemli, bi de denizde hep balıklar ısırdı rahat edemedik bi türlü, 3 günde kaçtık.


  • hypathia  (02.08.12 23:17:23 ~ 23:20:02) 
bi de 2 kişi odaya 140 verdik klima ve tv vardı, o parayla çok daha güzel yerde daha rahat bi tatil yapılabilir.


  • hypathia  (02.08.12 23:18:36) 
olimpos'a gidip 2-3 gün kalın ve fazladan tatiliniz varsa adrasan'a gidin orada kalın. ısrarla tavsiye ederim. denizi de pansiyonları da harika. olimposta gece hayatı falan da yok,öküz dolu her yer.


  • abartakus  (02.08.12 23:30:22) 
sakin bir tatil arıyorsan temmuz - ağustos döneminde olimpos'a gitme. adrasan güzel öneri. oraya git. olimpos çok kalabalık oluyor. bence gereksiz. ayrıca gece sahile giriş yasaklandığından beri çok numarası da kalmadı. bi öküz bar var işte gece kulübü diye, bi kaç tane de canlı müzik yeri var. o kadar eğlence yeri olarak.

dersen ki gece oturur bi kenarda içeriz, muhabbet yeter bize. olimpos o durumda güzel olabilir. gündüzleri camış gibi yat, tekne turu, trekking vb. bişeylere katıl.

öneri mekan: türkmen, orange
  • saygilarefendim  (03.08.12 00:32:23) 
divasa pansiyonda kaldım. çok çok güzeldi. günlüğü 40 tl. kahvaltı + akşam yemeği. odalarda klima var. çalışanlar sıcak kanlı ve kibar insanlar. seneye de oraya gitmeyi düşünüyorum. pişman olmazsın.


  • anyolita  (03.08.12 00:52:12) 
olympos'ta 2 tane bar var bu arada. club tarzı. orange bar ve öküz bar. :) biz orange bar'a gittik ve baya da eğlendik.


  • anyolita  (03.08.12 00:53:25) 
bence adrasan daha güzel, maviay otel var tam kafa dinlemelik, iki kişi 120 lira.


  • mavikalem  (03.08.12 11:19:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.