[]

fransa konsoloslugundan vize alsam almanya ya girebilir miyim?

Fransız konsoloslugundan daha kolay ve kısa yoldan rahatca vize alabilirim. pasaportumda su an amerika cin ve israil vizelerim var hepsi hala gecerli . almanya ya en son 2004 senesinde gitmisim daha sonra schengen girisim ve vizem yok toplam 3 shengenim var en yenisi 2004 . almayaya fuara gidicem eylulde sorun olur mu bugun biri sen neden almanyadan degil de fransadan aldin sonra fransaya gitmeden buraya geldin diye cevirirler dedi . bu arada bi onemi var mi bilmiyorum ama kadinim ve genellikle gittigim ulkelerde pasaport gorevlileri tarafindan gayet guler yuzle hos sohbetle karsilanirim




 
Kanuna gore ya once Fransa'ya girmeniz lazim, ya da ilk Almanya'ya giriyorsaniz Almanya'dan Fransa'ya gecip Almanya'da kaldiginizdan daha uzun sure kalmaniz lazim.

Daha gecen Munih havalimanindan Turkiye'ye gonderildi bir grup Turk, sebebi de Italya'dan vize almis olmalarina ragmen Italya'ya hic gitmeyecek olmalariydi.

Ama sans tabi bu isler, her zaman olmasi gereken olmayabilir.
  • crown  (02.08.12 22:17:17) 
fransa'da uzun uzun kalacakmış gibi sahte otel rezervasyonu yapıp, polise fransa'ya nereden nasıl geçeceğinize dair inandırıcı bir hikaye anlatırsanız büyük ihtimalle hiçbir şey olmaz.


  • dehri  (02.08.12 22:27:51) 
hiçbir şey olmaz. sonuç olarak schengen vizesi alıyorsun, istediğin gibi girersin. almama ihtimali fransa'da almama ihtimalleriyle aşağı yukarı aynı.


  • noluyo yaa  (02.08.12 23:33:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.