[]

stajın son gün sorunsalı

yarın son gün stajda.işten çıkarken nsıl bi vedalaşma yapsam ?

stres oldum ha

bütün kattaki herkesin elini tek tek mi sıksam napsam

 
uzun dönemli yaptiysan pasta filan alabilirsin.

kisa dönemliysen herkesle kisa bi konusma yapabilirsin, her birinin odasina, masasina bi ugra, karini al, mailini, telefonunu al bence.
  • serabetan  (02.08.12 22:21:36) 
kısa dönemli de olsan bir baklava, ekler falan al.

staj dediğin şey geleceğine yatırımdır bak.
  • ninca  (02.08.12 23:00:40) 
ne baklavası, pastası yahu. sen gidiyorsun diye onlar almalılar, pasta masta kesmeliler. bir şey yapmana gerek yok. herkesle vedalaş, teşekkür et, ayrıl.


  • girl in a coma  (02.08.12 23:07:57) 
bir şey alma. yazdığını yap, staj süresince iletişim halinde olduğun kişilerin elini sık, teşekkür etmen gereken kişilere teşekkür et.


  • boshi  (02.08.12 23:22:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.