[]

En iyi kontak lens markası?

3 aylık alacağım, numaram 7.50, bu konuda tecrübesizim bilen arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur




 
en iyisini bilmiyorum ama acuvue oasys kullanıyorum ben, gayet memnunum.

edit: 3 aylık derken, bir lensi 3 ay mı kullanmak istiyorsun? oasys'ler 2 haftalık sadece.
  • dekila olmeka  (02.08.12 18:01:16 ~ 18:02:01) 
7.5 olduğu için miyop olduğunu varsayıyorum. oasys toric lenslerde çok iyi. miyopta bouch and lombdan pek bir farkı yok. ama tabi ki bence oasys en iyisi. ayrıca oasysler iki haftalık diye satılıyor ancak 6 senedir kullanıyorum ve 1buçuk-2 aydan az kullandığım olmadı hiç. 6lı pakedi bana 1 sene yetiyor (iki göz için 2x6lı paket tabi)


  • ack3000  (02.08.12 18:11:22) 
ben 10 senedir baush&lomb kullanıyorum, üç aylık olan paketinden alıyorum(içinde 1 ay kullanım ömrü olan 6 tek lens çıkıyor, yani 3 çift lens 1'er aylık kullanıma sahip, toplamda 3 ay) en çok pure vision modelinden memnunum.baktım şimdi %36 su içeriğine sahipmiş, benim gözüm 3 numara, hani hissedilmeyecek kadar ince ve rahat oluyor, ama daha yüksek numaralar için durum nasıldır bilemem. aynı markanın soflens modelinden de kullandım bir süre, ama çabuk deforme oldu lensler, hani 2 hafta sonra gözümü acıtıyordu aylık olmasına rağmen.

bu arada miyop tabi.
  • alice practice  (02.08.12 18:13:28 ~ 18:14:15) 
Baush & Lomb'u kullandığımda gözümde hep batma ve kaşıntı yaptı sevmem, hiç tavsiye etmem.

Ciba Vision Air Optix, hem astigmatlı hem normal versiyonunu kullandım. Şu ana kadar kullandığım en rahat lens markası. Varlığını fark etmiyorsunuz.

Oasys'i de denemek isterim. Optikçiler, doktorlar ve kullananlar olumlu konuşuyor hakkında.

Ben çok uzun zamandır lens kullanıyorum. İlk defa kullanacağınız için bir süre alışma sürecini hoş görün. 3 ayda denersiniz. Beğenmezseniz, sonraki kutuda başka bir lens markasını tercih edersiniz.
Hatta aldığınız herhangi bir lensi alırken, aldığınız yere gözünüzde batma, yanma ve rahatsızlık oluşursa geri getirip, başka bir markanın ürünü ile değiştirip, değiştiremeyeceğinizi sorun. Böylelikle daha rahat olursunuz.
  • fauxhumanitas  (02.08.12 18:28:16) 
numara baya yüksekmiş ben 2 derece miyobum önümü göremiyorum allah kolaylık versin :)

acuvuve oasys : çok yumuşak kurutmayan bir lens tavsiye ederim.
  • hmm  (02.08.12 18:43:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.