[]

Kucakta Laptop vs Testisler

Laptop almamla görgüsüz gibi günde 5-6 saat kucağımda laptop ile durmam bir oldu. Masaya da koyuyorum arada ama yeni uyanınca ve uyumadan önce hep kucağıma koyuyorum yatakta. Birkaç gündür de testislerde ve spesifik olarak testislerde olmasa da o bölgede yer yer sızlamalar falan oluyor zaman zaman, acaba diyorum ondan mıdır, var mıdır bi zararı? "VAR" yerine biraz daha detaylı anlatırsanız süfer olur.




 
zararı yok değil ama kısır yapacak kadar olabileceğini sanmıyorum. ufaklık alışamamıştır. alışınca geçer


  • shyz0re  (02.08.12 15:17:29) 
sogutucuyla beraber koy kucagina ben oyle yapiyorum gerci isinmiyor alet o da ayri mesela. makine hp ise gecmis olsun.


  • nekodunlangafana  (02.08.12 15:18:32) 
testislerin vücudun dışında olmasın nedeni ortalama gereken sıcaklığın vücut sıcaklığının altında olması gerekliliğindedir. yani dışarıda biraz daha soğuk oluyor ortam. ancak siz laptop ile bu sıcaklık değerlerini yükseltiyorsunuz ve de günde 5- 6 saat gibi uzun bir zaman diliminde. dar kotların bile testisleri vücuda yapıştırarak ısıyı yükselmeleri sebebi ile kısırlık vs gibi sotunlara yolaçacağı söylenirken sizin durumunuzda ileride bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
imza; mega cahil.

  • ground  (02.08.12 15:19:58) 
Amman diyim radyasyonu çek oradan.


  • bilan  (02.08.12 15:25:36) 
hacum aşırı sıcak, soğuk falan sperm kalitesini düşürür ve varikosele falan da sebep oluyomuş sanırım burda da yazıldığı üzere. uzun vadede oldukça zararlı ve rahatsız edici bi durum.

bu noktada ben bir şey sorayım... ben bir yıldır testis kavurması yapıyorum normal zamanda ısısı 70 dereceye ulaşan laptop sayesinde(altına bi şeyler koyuyorum, orayı da geçiyor ısısı. geçmese bile zaten bu sefer onun baskısı yüzünden ısınıyor).

bu durum başkası 3 seferde yaparken benim 33 seferde çocuk yapmama mı sebep olur? yoksa elin çocuğu güçlüyken benimkinin bazı hastalık/zayıf/engel sahibi olmasına mı? ya da kuş daha az mı kalkar, cinsel istek mi azalır?

testisleri sıcağa maruz bırakmanın sonucu nedir?
  • der meister  (02.08.12 15:26:40) 
neden erkekliğini riske atıyorsun ki. sonuçta bilgisayar da radyasyon yayıyor.


  • cetoxim  (02.08.12 16:15:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.