[]

Araba tavsiyesi

Anneme yılda en fazla 15000 km yapacağı otomatik vites araba almayı düşünüyoruz. Sıfır alacağız, fiyat sınırlamamız yok ama ne kadar az olursa o kadar iyi olur. B sınıfı araçlardan hangilerini önerirsiniz? Arabanın çok kaçmasına gerek yok, az yaksın yeter..

Kasım ayında fuar zamanı, fuar kampanyaları olur mu? sene sonunu mu beklesek? her türlü yorum ve fikre açığım, şimdiden teşekkürler..


 
honda jazz veya polo alınır.
aslında annenin işini getz de görür ama çok dandik be hacı.

  • seyduna6687  (02.08.12 14:48:39) 
@yadigar
otomatik vites diye belirtmiştim, fabianın otomatiği sadece rs modelinde var.. anneme otomatik diye 180 beygirlik araba almayayım di mi?

@seyduna6687
benim 2009 polom var manuel, onu satıp üstüne ekleyip alacağız, polodan çok memnunum, ben de polo düşünüyorum fakat 3 ay bekleme süresi var.. dediğin gibi, getz bile iş görür ama almışken de kaliteyi hissettiren bir araba alalım diyorum..
  • patchozz  (02.08.12 14:49:07 ~ 14:50:44) 
honda jazz. şehir içi kullanmak için uygun. yakıt tüketimi de çok fazla değil.


  • Kreuzberg  (02.08.12 14:53:28) 
dizel otomatik B sinifi araclarin fiyati epey yüksek..

1.6 dizel dsg Polo 46,500.. bu aracin yerine 45bine 1.4 dizel otomatik Yaris ya da 49,000'e Toyota Auris 1.4dizel otomatik almak daha mantikli.. bir üst sinif arac ve vw kadar problem cikarmayacaktir.. daha genis ic hacimli ve daha fonksiyonel ayrica..

benzinli otomatik ve ekonomik bir arac ararsaniz, 37bine otomatik Yaris, ya da 41bine Jazz alabilirsiniz..

Benim tercihim Auris ya da Jazz olurdu..
  • pollyx  (02.08.12 14:56:49) 
fiat puntolar az yakıyor diye biliyorum ama otomatiği var mı emin değilim. bence fiat artık güzel arabalar yapmaya başladı. bir bak derim.


  • jjwa  (02.08.12 15:36:58) 
Benim arabam Opel Corsa 1.4 Essentia otomatik vites. Biz de bu arabayı 2 ay önce 0 km. aldık, 2 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Bu benim ilk arabam. O yüzden diğer araçlar konusunda fazla bilgiye sahip değilim, yani karşılaştırma yapamam, ama ben Corsa'dan gayet memnun kaldım.

Ama şunu söyleyim, hem otomatik vites olsun hem de az yaksın diye bir şey yok maalesef. Otomatik vitesli araçlar düz vitesli araçlara göre daha çok yakıyor her zaman.
  • marcelle  (02.08.12 15:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.