[]

Bostancı'daki Club Sporium'a giden var mı?

Nasıl bir yerdir, pahalı mıdır vs gibi konularda bilgiye ihtiyacım var. Yüzme kısmını düşünüyorum özellikle.




 
halı sahası falan pahalıydı bir hayli.


  • sensible soccer  (02.08.12 14:22:16) 
Havuzu tiklim tiklim oluyor, millet cocugunu da getiriyor.
Spor aletleri de hep dolu oluyor.

  • yilmazyildirim  (02.08.12 14:25:15) 
bildiğim kadarıyla yıllık üyeliği yaklaşık 3.000 lira. güzel bir yerdir , bissürü karı kız vardır. tanışıp arkadaşlığını ilerletebilirsin. bildiğim kadarıyla bir tek halı sahalar üyeliğe dahil değil.


  • muslimovic  (02.08.12 14:54:53) 
Zamanında gelirsen boş olur. Mesela haftaiçi öğle saatleri, haftasonu gibi. Gelen insanlar genelde haftasonu içmeye gittikleri için boş oluyor haftaiçi de çarşamba perşembe cuma. İki katlı, üst kat hep boş. Yüzme genelde idare eder durumda olur çok boş da değil aşırı dolu da değil. daha fazla bilgi lazım dersen mesaj atabilirsin.


  • yeni dunya duzeni  (02.08.12 15:43:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.