[]

Üsküdar veya Kadıköy'den Sabancı Müzesine, oradan da Ali Sami Yen'e gidiş?

Nasıl olur? Yarın için konuşuyorum.




 
Önce vapurla Kabataş'a geçin. Kabataş'tan 22 ve 25 nolu ve bunların harf kombinasyonlarından oluşan kodlara sahip tüm hatlar Sabancı Müzesi'nin önünden geçiyor. Yani Sarıyer, İstinye tarafına giden herhangi bir otobüse binebilirsiniz. Baltalimanı durağında ya da bir sonraki durakta inebilirsiniz otobüsten. Dönüşte de aynı şekilde Kabataş'a gelip finüküler ile Taksim'e oradan da metro ile Samiyen'e gidebilirsiniz. Ya da Levent otobüsü ile Levent'ten metro ile M.köy'e geçebilirsiniz. Ki sanırım ikinci yol daha kısa sürer.


  • uzunbinik  (01.11.08 22:19:37) 
sabancı müzesinden yakın görünüyor sami yen. oradan taksi kaç para tutar acaba?


  • teritori  (01.11.08 23:15:46) 
deniz otobuslerine baktım sanırım yarın pazar diye çalışmıyorlar yoksa direk kadıkoyden istinyeye gidebiliyorsunuz sabancının onunde de inerdiniz. yarın pazar sahilde trafik manyak olur büyük ihtimalle o yüzden en azından beşiktaşa geçin motorla uskudardan ordan da sarıyere giden her hangi bir otobuse binin donuşte taksi 20 milyon fln yazar alisamiyene taa ordan trafik de varsa. sanırım yetişmek zorunda falan kalırsam diye soruyorsunuz. ama bi kısa yol var taksiye baltalimanından sağa sapıp armutluya cıkmasını ordan sonra da "yeniyol"a yani leventin arkasındaki yeniyola cıkmasını isticeksiniz yeni yoldan da hemen ali sami yenin oraya 5 dakikada varırsınız o daha ucuz tutabilir.


  • random blonde  (01.11.08 23:38:00) 
ben aslında beşiktaştan bile sahil yoluna girmeyi onermem ya beşiktaştan ulusa kaçıp yukarı barbarostan en azından o donuş yolu dediğin armutlu yolundan baltalimanına gitseniz cok daha hayırlı olur. beşiktaştan istinyeye 3 saat trafikte sıkıştıgımı biliyorum cunku abartmış olmiim yarın trafik ne olur bilinmez ama taksiye bayılıp çin işkencesi çekmemeyi yeğlerim.


  • random blonde  (01.11.08 23:43:34) 
gitmiyorum arkadaş lanet olsun dali'sine ya!


  • teritori  (02.11.08 01:37:32) 
eheh ya haftaiçi bi gün deneyin direk istinyeye deniz otobusu var tarifelerine bakabilirsiniz. hatta bir diğer büsle de geri dönersin super olur. daliye git git süper gala yana geliyor insan =)


  • random blonde  (02.11.08 03:47:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.