[]

öss barajının düşürülmesi

böyle bir şey varmış gündemde. işin aslı nedir ne değildir ben de tam bilmiyorum. vakıf üniversitelerinde boş yerler kalmış.

tamam sistemi eleştiriyoruz ama, öğrenciler de birkaç soru yapıp barajı geçiversinler bir zahmet, değil mi? hiçbir şey mi öğrenmemişler? liseden mezun olamamaları mı lazımdı acaba?

(ekstra soru: bir üniversite öğrencisi ayrı yazılan de'nin ne zaman ayrı yazılacağını nasıl bilemez, insaf)

 
çok yüksek sankide düşürecekler:)


  • geberix  (01.08.12 19:48:27) 
www.osym.gov.tr

ösym nin açıklamasına göre bi değişiklik olmayacak
  • azeriturku  (01.08.12 19:52:06) 
@cosmicstring bir üniversite hocası hayatı boyunca yabancı dilde eğitim görmüş olsa bile, eğer bir türk üniversitesinde ders veriyorsa bunu bilmeli, bence. aksini düşünemiyorum.

@geberix birinci soruya cevap verirken ikinci soruya ironili cevap vermiş :)
  • kanepeee  (01.08.12 19:52:52) 
@kanepeee haha ilk önce anlayamadım ama isteyerek yazmadım:) ayrıca üniversite öğrencisi değilim:)


  • geberix  (01.08.12 20:28:37) 
Kontenjanlar boş kalabilirmiş ve vakıf üniversiteleri iflaz edebilirmiş! Bu ifade vakıf üniversiteleri birliği başkanından... Sözde kâr amacı gütmeyen kurumlar bunlar.

Ve "Her üniversite mezunu iş bulacak diye bir kaide yok" deyip her ile üniversite açmakla övünen bir Başbakanımız! var.

"Üniversite kapısında bekleyen çocuklarımız var" (Son dönem Devletlulardan birine ait söz. Kontenjan arttırımı ve yeni üniversitelerin açılma gerekçesi olarak edilmiş) gerekçesiyle açıp, kadroları bir güzel yandaşlarla doldurup; işsiz gezen çocuklara: "Ne işi?" demek...

Hele bir gidin de, bitirin de, olmadı kölelik yaparsınız üç otuz paraya...
  • ahmetdursun  (02.08.12 00:05:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.