[]

sinüzit ameliyatı

Üç farklı doktor, üç farklı antibiyotik verdi. hiç bi işe yaramadı.

nefes alırken sanki zorla çekiyorum havayı. tıkalı-tıkasız arası bir şey. nefes alırken havayı genzimde hissetmeyeli yıllar oldu.

zor mudur bu ameliyat, sigorta karşılar mı, karar nasıl alınır?

 
sinüzit için antibiyotik tedavisi kür halinde olmalıdır, en az üç kür uygulanmalıdır. Eğer üç farklı doktor üç farklı içerikte antibiyotik tedavisini kür halinde uyguladı ve başarısız olunduysa, ameliyattan başka çare görünmüyor demektir. Ameliyat zor değil, ancak bölge riskli bölge olduğu için çok ehil ellerde yapılmalı.Ameliyat, lokal anestesi altında endoskopik olarak yapılıyor. Doktorunuz ameliyata gerek gördükten sonra sigortanız masrafları karşılayacaktır elbette.

Önerim, aşağıda sıraladıklarımı yapmanız, antibiyotiği 3 kür halinde kullanmanız, son çare ameliyat düşünmenizdir.

Önce burun yıkama kitleriyle yıkamayı ve alın yanaklara sıcak havluyla kompres yapmayı deneyin. Burun yıkamada tuzlu ve karbonatlı su kullanın. su kaynayıp soğutulmuş 1 litre su olsun, içine bir tatlı kaşığı tuz ve bir çay kaşığı karbonat olsun, her gün taze hazırlansın ya da serum fizyolojik kullanın.
Denizde derin dalış dalmayın ama imkanınız varsa mutlaka her gün yüzün.
Rahatlayamazsanız ameliyatı düşünün.
  • kavs-ı kuzeh  (01.08.12 18:43:22 ~ 18:44:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.