[]

Eylül icin Yaz Tatili (Yunan Adalari vs. Turkiye)

selam,
eylul basinda 7-10 gun arasi sureyle sevgiliyle gitmelik cok kalabalik olmayan (sirf bu yuzden bodrum'u eliyorum), cok pahali olmayan (ulasimi da goz onunde tutmali), cevresinde guzel ve cok pahali olmayan restaurantlara sahip, denizi guzel olan bir tatil mekani araniyor.

2 sene once selimiye'ye gitmistik guzeldi. restaurant sayisi biraz daha cok olabilirdi. kalkan da fena degildi, ama selimiye biraz daha sirin bi yerdi sanki. bu sene de santorini, paros, cesme cazip geliyor tam emin olamadim. yukardaki kriterler isiginda nereleri onerirsiniz? kalacak yer de onerirseniz hos olur.

mersi.

not: vize sorunu falan yok.

 
vize sorunu yoksa adalara giderdim ben. tabi tatili deniz vs şeklinde istiyorsanız. öbür türlü mardin falan da yapılabilir.


  • noluyo yaa  (01.08.12 16:54:41) 
Tatilinizin bir kısmı için (3 gün belki) Rodos'u önerebilirim. Çok tenha değildir belki ama kimse kimseyi rahatsız etmez. Tek başına kadınlar üstsüz güneşleniyorlardı mesela. Ben tek gitmiştim, ve çok sıkılmamıştım, bir gün ada turu, bir gün deniz turu, birkaç gün kendim takılmıştım. Bir de 20 euro'ya merkezde bir pansiyon bulmuştum ki değme keyfime. Tenhalık ile ilgili adada uluslararası havaalanı olduğunu söyleyeyim son olarak.


  • ex902  (01.08.12 17:29:23) 
Yunan adalarını asla tavsiye etmem. Genelde çok pahalı oluyor.
Ben Selanik'i çok sevmiştim üstelik cokta ucuz. Mesela. İki kisi balık, meze ve uzosu dahil bir yemeğe 8 Euro vermiştik.
Oradaki yerli halk bile adalara gitmeyin bosuna çok fazla para harcamış olursunuz demişlerdi.
  • nymphe  (01.08.12 18:49:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.