[]

Murat Boz'un sakali

bu zati muhteremin sakalinin faruk yigit inki gibi gur olmadigi asikar.
faruk yigit:
img373.imageshack.us
murat boz:
www.spordostluktur.com
www.gruphepsi.org

zorlasa bile top sakal buyutemez kendisi, ama sakali da yarim yamalak cikiyor. bu tur sakallara/sakallara sahip olanlara ne denir? seyrek sakalli disinda bilinen yaygin bir tanimi var midir? ya da köse gibi baska bir sey dendigi olur mu ?

sacma soru icin kusura bakmayin.

 
köse, hiç sakalı çıkmayanlara söylenen bir sözdür. bi onu biliyorum.


  • head  (01.11.08 16:09:13) 
Uydurma gibi durabilir ama yarı köse, diye bir terim duymuştum.

Yer yer köse gördüm ama duymadım.
  • the bourgeois  (01.11.08 17:09:00) 
Pete Dunville sakalı;)


  • late viper  (01.11.08 17:11:35) 
piç sakalı buna uygun olabilir.nası piç bir meyve agacı orda burda alakasız yerde yetişiyosa piç sakalıda yüzde orda burda seyrek çıktıgı için piç sakalı tanımı uygundur.


  • yuceonder  (01.11.08 17:58:07) 
johnny depp arkadas da bu kategoriye girer


  • goodbyecruelworld  (01.11.08 18:06:50) 
efendim buldum, weak beard imis bu zati muhterem :) cevaplar icin sagolunuz.


  • comptrol  (01.11.08 18:28:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.