[]

siteyi yapım aşamasında sayfasına yönlendirmek

elimizde sadece alan adı olan bi site var. ne kod ne bişey. bu siteye girdiğimizde yapım aşamasında sayfası görünmesi için ne yapmak lazım? host firmasına sorsak garip mi olur, nerden bulmak lazım?
bir de mümkünse şu kadar zaman kaldı gibi bi geri sayım olsunmuş.



 
bi test file la şağıdakini paste et, index.html olarak save et
host da ana foldera koy.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Buraya sitenizin başlığını yazınız...</title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-9">
</head>
<body>
<br /><br /><br />
<center>
<a>Yapım aşamasında</a></center>
</body>
</html>


edit ; anladığım kadarıyla geri sayac için yeterli bilgi seviyen yok hiç bulaşma , image ,png dosyaları falan uzun iş
  • magoria  (01.08.12 11:16:20 ~ 11:17:37) 
yok bunu ya da geri saymayı kendimce yapabilirim de satın alınmış olan bi isim var sadece başka hiçbir şey yok. yani host'taki ana folder diye bişey yok ya da ben bilmiyorum nerde olduğunu ama yapmak istenen zaten ekrana sadece basit bi text yazmak değil. siteye girildiğinde yapım aşamasında sayfası görünmeli cüzi bi miktarda para da verilebilir. sanırım dns'i yönlendirmekle filan olabilen bişeymiş.


  • tepedeki psychedelic adam  (01.08.12 11:46:40) 
hostun yoksa bunun için domain'i aldığın yerin domain parking hizmetini kullanabilirsin genelde bu park sayfalarında reklamlar olur ama park sayfasını modifiye ederek istediğin yazıyı gösterirsin eğer şirket o park sayfasını modifiye etmene izin vermiyorsa domaini tumblr gibi ücretsiz bir hizmete yönlendirmeyi deneyebilirsin


  • ne gerek var ki  (01.08.12 12:00:59) 
hacı bunun eklentileri var. yükleyip aktif hale getiriyorsun. hangi cms üstüne kuruyorsan siteni ona göre.


  • zimniirade  (01.08.12 14:08:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.