[]

Oyun Yükleyememe Problemi

Selam dostlar.

Malum adreslerden oyun indirdim bilgisayarıma. Ama oyun teknolojisinin biraz gerisinde kalmışım herhalde. İndirdiğim klasörün içinde zibilyon tane rar dosyası var. onun dışında da uzantısı ilginç ilginç şeyler var.

buna ne yapmalı da yüklemeli?

not: rar dosyalarının içinde iso dosyaları var.

caps: i48.tinypic.com

 
okunaklı bir caps atsan iyi olur.


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (01.08.12 10:53:58) 
winrar ile rar dosyalarının içindeki iso'ları çıkartıp (bkz: extract) daemon tools gibi bir programla o iso'ları cd/dvd player'ınıza disk takmış gibi okutabilirsiniz.

ondan sonrası oyunun nasıl sıkıştırıldığına bağlı. kimisini yükleyip crack dosyasını kullanmak gerekiyor (nasıl yapılacağı bir readme dosyasında anlatışmıştır) kimisi yükleme gerekmeden çalışıyor kimisi de crack dosyası gerektirmeksizin yüklendikten sonra kendiliğinden çalışıyor. onu keşfetmek size ve klasörlerin içindeki bir .nfo dosyasında yazanlara kalmış.
  • demcan  (01.08.12 11:00:03 ~ 11:01:26) 
birinci rar dosyasini bir klasore cikart. bu sayede diger tum rar' larin icindeki dosyalar tek bir klasor icinde otomatik olarak acilacaktir. daha sonra iso dosyasindan bildigin bildigin yontemle kur oyunu. muhtemelen calisacaktir.


  • kratos  (01.08.12 11:00:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.