[]

sabahtan beri bırakamadığım şarkı

www.youtube.com

evet bildiğin bu şarkıyı sabahtan beri dinliyorum. hani pop müzik dinleyen ergen de değilim, klasik müzik, chopin, elton jonh, janis joplin, ne bileyim nirvana dinleyen adamım.

sorunum ne olabilir? ya da sebebi?

 
herkese oluyor sorun yok.. olmuyor diyen de benim sahsi fikrim burnundan kıl aldirmiyordur.. algimiz daima acik oldugu icin farkinda olmadan cevreden etkileniyoruz.. belki degisiklik arayisi beynin.. caktirmadan rahatlama yolu da olabilir.. cunku cabuk tuketim muzikleri kafa yormaz..

ben kendimi bildim bileli power metal dinlerim.. bana da oluyor.. hatta hemen yakindan ornek vereyim.. gecen gun arkadasin dogumgununde kendi kendime tespit ettim ki serdar ortac'in bircok sarkisini ezbere biliyorum.. :)
  • bigman  (01.08.12 01:23:33 ~ 01:24:37) 
sıcaktan beyin direncin yok olmuş allahtan tedavisi var;

www.youtube.com

hadi bakalım geçmiş olsun sabah ve akşam birer doz al...bir sorunun olursada kesinlikle ozan doğuludan ve serdar ortaç türevlerinden uzak dur.
  • hayvan gibi yazar  (01.08.12 01:23:33) 
dostum bunlar daha duzgun muzık yapan adamlar yalnız ergen ısı degıl fazla. yalın var sonucta. serdar ortac demet akalın hande yener gıbı degıl yanı..

onun dısında oluyor. bende blues funk rock dınlerım. lan o gun bır baktım dubstep. bır enerjı verdı vucuduma uyuyamadım dınlemekten delı gıbı sabaha kadar dınledım
  • slash01  (01.08.12 01:39:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.