[]

tünel açacağım.

bizim oradaki dağa tünel açtıracağım. aleti kiraladım www.google.com.tr
şimdi ne yapmak lazım?



 
kuru kuru aletle olmaz o dinamit alıp yerleştirmen lazım


  • bonjurkes  (31.07.12 21:40:49) 
geoteknik araştırma gerekiyor öncelikle. zemin durumu ve jeolojik yapı incelenmeli ve ona göre plan yapılmalı, önlem alınmalı. kayaç tipine göre de farklı teknikler kullanılabilir.

tünel açma makineleri süreyi ve maliyeti azaltıyor tabii ama farklı türleri var ve nerde kullanılıp nerde kullanılmaması gerektiğini de bilmek lazım.
  • ermanen  (31.07.12 21:48:25 ~ 21:58:52) 
@ermanenkiraladık bir kere bununla yapacaz artık


  • neysene  (31.07.12 21:57:52) 
@bonjurked daha dinamite ne gerek var ?

@colonizer içten sogutmali alet

Daği delerken dikkat et yalnız, kum tepesi falansa çökebilir. Içeride gizli yer altı örgütlerinin yer altı şubeleri varsa açığa çıkabilir sonra seni öldürmek için peşine düşerler aman dikkat diyim, siz bu işin mafyasıyla anlaşın destek olsunlar size.
  • utkucbkc  (31.07.12 22:01:03) 
alakasız olacak ama aletin günlük kirası ne kadar hocam? bana da lazım böyle bir şey.

karayollarından izin alın bence bi' de. ya da ne biliyim, jandarmaya filan haber verin. güvenliği sağlasınlar.
  • klassno  (31.07.12 22:08:24) 
tbm lan bu. nah kiralarsın. onun nakliyesini bile yaptıramazsın sen. onun kazıya başlayabilmesi için tünelin ilk 15 metresinin avusturya metodu ile açılması ve içine perde dökülmesi lazım. sonra segmanları döktürcen hazır buluncak. sen en iyisi hayallerde yaşa.


  • tukenmez adam  (31.07.12 22:45:00) 
kanka geç kaldın kiraladım bile. richie rich im ben


  • neysene  (31.07.12 22:47:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.