[]

Mecidiyeköy-Ümraniye

Selam arkadaşlar

Yarından itibaren her sabah ve akşam Mecidiyeköy-Ümraniye arasında mekik dokumaya başlayacağım. Kullandığım güzergah Mecidiyeköy-Altunizade metrobüs, ardından az bir yürüyüşten sonra dolmuşlar... Başka bir alternatif var mıdır?

Vapur harici bir öneri olursa on numara olur.

 
netten aramayı denediniz mi?

ben şu anda denedim ve şunu gördüm misal;
122c mecidiyeköy-ümraniye
  • holy diver  (31.07.12 18:01:54) 
@ holy diver elbetteki denedim. Bu alternatifi de biliyorum. Fakat acı gerçek şu ki çooook uzun süren bir yolculuk oluyor.


  • napoliten  (31.07.12 18:05:18) 
evet maalesef, normal şartlarda da zaten uzun süren bir yolculuk iken; şu bakım döneminde uzundan beter işkenceye dönüşüyordur eminim.

daha kısa mı uzun mu olur bilmiyorum ama metrobüsten uzunçayır'da inip, kadıköy'den gelen ümraniye otobüslerini de deneyebilirsin.
  • holy diver  (31.07.12 18:13:33) 
522 var mecidiyeköyden direk ümraniyeye gidiyor. ama hayatımda bu kadar dolu bir otobüs görmedim.


  • kilise yakan satanist  (31.07.12 18:25:39) 
522 den başka bir alternatifiniz yok malesef. satanistin söylediği gibi çok dolu oluyor. ayakta gidip geliceksin o trafikte çekilirmi size kalmış, en azından aktarması yok gider gelirim dersen tek adres 522


  • memetooo  (31.07.12 18:50:06) 
Pekala. Hepinize çok teşekkür ediyorum.


  • napoliten  (31.07.12 19:25:58) 
Kesinlikle Altunizade'ye kadar metrobüs. Ondan sonra dolmuştansa yine otobüs tavsiye ederim. 522 ömrümü yedi yanına bile yaklaşma.


  • ahmetdursun  (01.08.12 17:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.